Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Εμβολιασμοί παιδιών: Χιλιάδες ραντεβού κλείστηκαν σε μια ημέρα

Εμβολιασμοί παιδιών: Χιλιάδες ραντεβού κλείστηκαν σε μια ημέρα

παιδιών

Άνοιξε από χθες (10/12) η πλατφόρμα για τον προγραμματισμό του εμβολιασμού των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών, όπως αναφέρεται στα dnews.gr.  και ήδη παρατηρείται μεγάλη κίνηση στο κλείσιμο των ραντεβού, όπως δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.

Χθες 10 Δεκεμβρίου,άνοιξε η πλατφόρμα έτσι ώστε οι γονείς να μπορούν να κλείνουν ραντεβού εμβολιασμού κατά του covid-19, για τα παιδιά τους ηλικίας 5 -11 ετών. Το πρώτο ραντεβού για εμβολιασμό θα είναι στις 15 Δεκεμβρίου.

Άνοιξε από χθες (10/12) η πλατφόρμα για τον προγραμματισμό του εμβολιασμού των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών και ήδη παρατηρείται μεγάλη κίνηση στο κλείσιμο των ραντεβού, όπως είπε στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.

Ο υπουργός είπε ότι οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν μετά τις 15 Δεκεμβρίου. «Υπάρχει μεγάλη κίνηση. Τα ραντεβού είναι ήδη πάνω από 20.000.» Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι για να κάνει ένα παιδί το εμβόλιο θα πρέπει να είναι συμπληρωμένα τα 5 έτη.

Ο κ. Γεωργαντάς αναφέρθηκε, επίσης, και στην αναμνηστική δόση λέγοντας πως 2.112.000 πολίτες έχουν κάνει ήδη την αναμνηστική δόση και περίπου 1.700.000 την έχουν προγραμματίσει. Αυτό αντιστοιχεί περίπου στο 65% των δικαιούχων.

Σχετικά με τη δήλωση Γιαννάκου για VIP ΜΕΘ, σχολίασε ότι «όλοι όσοι έχουμε δημόσιο λόγο να είμαστε προσεκτικοί.»

«Είναι απαράδεκτο και προσβλητικό για τους γιατρούς μας να ακούγεται κάτι τέτοιο», τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Ελένη Ανδρικοπούλου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…