Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Ζούρος: «Θα χτίσουμε κάτι καλό»

Ζούρος: «Θα χτίσουμε κάτι καλό»

Ηλίας Ζούρος

Ηλίας Ζούρος πανηγύρισε τη δεύτερη του νίκη στον πάγκο του Προμηθέα σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Έλληνας τεχνικός μετά τη νίκη επί του Ιωνικού σημείωσε ότι θα προσπαθήσουν να χτίσουν κάτι καλό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ΕΡΤ:

«Θέλω σταδιακά να βελτιωθεί η ομάδα. Πρέπει να παίξει καλύτερη άμυνα. Δεν έχουμε προλάβει ακόμη να δουλέψουμε. Έχουμε κάνει ουσιαστικά 3.5 προπονήσεις μόνο. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα και στο ένας με έναν και στις περιστροφές μας. Είμαστε ακόμη σε αρχικό στάδιο. Στην επίθεση πρέπει να δουλέψουμε καλύτερα τις αποστάσεις, να γυρίσουμε την μπάλα. Έχουμε πρόοδο και διάθεση αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, έχουμε δουλειά ακόμη.

Η ομάδα συνεχίζει την δουλειά που έκανε όλα αυτά τα χρόνια και προσπαθεί σε κάθε ματς να φαίνεται καλύτερη. Θεωρώ λάθος το να προσπαθούμε να ανεβάζουμε χωρίς λόγο τον πήχη σε όλες τις ομάδες. Κι ισχύει για όλες τις ομάδες, δεν μιλάω μόνο για τον Προμηθέα. Σωστό είναι οι ομάδες να χτίζονται σωστά και να έχουν μια καλή υποδομή. Είμαι χαρούμενος σε έναν σύλλογο που έχει υγεία και θα προσπαθήσουμε σταδιακά να χτίσουμε κάτι καλό. Αυτό μας ενδιαφέρει και το αποτέλεσμα θα έρθει, είναι δεδομένο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…