Κεντρική Elite League Ο Σπύρος Δεράος, το “αντίο” και τα αμέτρητα ευχαριστώ στον Καλαμπάκο [pic]

Ο Σπύρος Δεράος, το “αντίο” και τα αμέτρητα ευχαριστώ στον Καλαμπάκο [pic]

Δεράος, Χαρίλαος Τρικούπη

Ο Σπύρος Δεράος αποτελεί παρελθόν για τον Χαρίλαο Τρικούπη, όπως άλλωστε και ο Ντίνος Καλαμπάκος. Ο βοηθός τεχνικού, θέλησε να χαιρετίσει τους ανθρώπους της ομάδας και τους παίκτες, για τη συνεργασία που είχαν.

“Δυστυχώς οι δρόμοι με την αγαπημένη μου ομάδα (στην οποία εύχομαι ολόψυχα να βρει τον δρόμο της και να πετύχει τους στόχους της) χωρίζουν” έγραψε αρχικά  και συνέχισε:

“Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην πρόεδρο και γενικότερα στη διοίκηση του Χαρίλαου Τρικούπη για την ευκαιρία που μου έδωσε να είμαι μέλος του staff για ενάμιση περίπου χρόνο. Τυχερός που έζησα στη γενέτειρά μου το όνειρο της Basket League και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την χώρα μας. Αμέτρητες ώρες δουλειάς, πολλές έντονες στιγμές και συναισθήματα που θα μείνουν χαραγμένα για πάντα μέσα μου.

Επίσης, ευχαριστώ όλα τα παιδιά με τα οποία συνεργαστήκαμε (Έλληνες και ξένους) και να τους ευχηθώ πάντα πρόοδο.

Στο τέλος, άφησα τα αμέτρηρα ευχαριστώ σε έναν πάνω από όλα μεγάλο άνθρωπο και φυσικά έναν ιδιαίτερο μπασκετικό δάσκαλο. Τον κόουτς Καλαμπάκο, που η μεγαλοσύνη του ήταν πάντα η σκέπη και η ασφάλεια της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικράτησε τ…