Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός: “Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα μας”

Παναθηναϊκός: “Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα μας”

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα από το ΣΕΦ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα είναι… μέλι γάλα! Συγκεκριμένα έχει παράπονα από τη διαιτησία, τα οποία και εξέφρασε επίσημα σήμερα με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Μάλιστα, στέλνει μήνυμα προς όλους ότι δεν “θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα μας”, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας ζήτησαν και… συγγνώμη για το κυκλοφοριακό που προκλήθηκε χθες στο κέντρο της Αθήνας.

Η ανακοίνωση:

“Προτού σας κρίνουμε αυστηρά για τη διαιτησία, όπως ζητήσατε, θα προσπαθήσουμε να αποδεχτούμε πως οι αποφάσεις, η ερμηνεία των κανονισμών και τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση μας με τον Ολυμπιακό, οφείλονται σε κακή μέρα των διαιτητών του αγώνα.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που στους δύο μήνες της νέας εποχής του μπάσκετ παρατηρούνται εξόφθαλμα λάθη, που θα μπορούσαν να καθορίσουν την κατάταξη της κανονικής περιόδου.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δηλώνει ρητά και προς πάσα κατεύθυνση πως δεν είναι διατεθειμένη να επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα και την προσπάθεια των αθλητών και των προπονητών της.

Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους μας για την αμέριστη συμπαράστασή τους και ζητούμε συγγνώμη για το κυκλοφοριακό χάος που… προκαλέσαμε για ακόμη μια φορά στους δρόμους της Αθήνας μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…