Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μέικον: «Είναι παιχνίδι must win για μας»

Μέικον: «Είναι παιχνίδι must win για μας»

Μέικον, Παναθηναϊκός

Ο Ντάριλ Μέικον γνωρίζει καλά ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει αύριο κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα να παρουσιάσει βελτιωμένο πρόσωπο.

«Είναι ένα ματς στο οποίο πρέπει να παρουσιάσουμε βελτίωση. Μέχρι τώρα δεν έχουμε κερδίσει κάποιο παιχνίδι εκτός έδρας και προφανώς είναι ένα must win ματς για εμάς. Θα πρέπει να πάμε εκεί για να παίξουμε το καλύτερό μας παιχνίδι, να είμαστε μαζί, να παίξουμε σκληρά και να βγάλουμε ενέργεια, που αποτελεί ένα στοιχείο το οποίο πρέπει να έχουμε ειδικά στα εκτός έδρας ματς» είπε ο παίκτης του Παναθηναϊκού.

Σε ερώτηση για το αν η άμυνα αποτελεί «κλειδί» για τον αυριανό αγώνα, τόνισε: «Και η άμυνα και η ενέργεια και η αποτελεσματικότητα στην εκτέλεση είναι σημαντικά στοιχεία. Αυτό φάνηκε και στα ματς που κερδίσαμε μέχρι τώρα. Ήμασταν αποτελεσματικοί στους τομείς που σας ανέφερα νωρίτερα και αυτό θα πρέπει να κάνουμε και απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα».

Σχετικά με τη σημασία του ελέγχου του ρυθμού του αγώνα, σημείωσε: «Σαφώς και ο έλεγχος του ρυθμού είναι εξίσου σημαντικός ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν μπορείς να παίξεις σε υψηλό ρυθμό απέναντι σε μια ομάδα που θέλει να παίξει σε υψηλό ρυθμό, ειδικά στην έδρα της. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να ελέγξουμε το παιχνίδι διότι θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα τα οποία δεν θα πρέπει να μας επηρεάσουν».

Τέλος, ερωτηθείς για τον Νέιτ Γουόλτερς, ανέφερε πως: «Θα τον αντιμετωπίσουμε βάσει του πλάνου που θα έχουμε ως ομάδα. Προσωπικά ποτέ δεν υπερεκτιμώ ούτε υποτιμώ κάποιον αντίπαλο. Αν ακολουθήσουμε σωστά το πλάνο μας ως ομάδα όλα θα πάνε καλά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…