Κεντρική Basket League Κολοσσός: Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

Κολοσσός: Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

Κολοσσός, Ρόδος

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, τον Βουλευτή Δωδεκανήσου και μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ κ. Γιάννη Παππά και τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Νίκο Νικολή, πραγματοποίησαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΚΑΕ Κολοσσός κ. Θεόδωρος Καρατζάς με τον Αντιπρόεδρο κ. Μιχάλη Μελή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ομάδα της Ρόδου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην πορεία της ομάδας, στην εξέλιξή της, στην ανάπτυξή της και στην προοπτική ανάδειξης της ΚΑΕ ως όχημα προβολής της Ρόδου και της Δωδεκανήσου.

Σημαντικό θέμα επίσης αποτέλεσε η επέκταση του αθλήματος στα παιδιά και στους νέους και τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ σε αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ είναι η μοναδική πανελλαδικά περιφερειακή ομάδα μπάσκετ, που διατηρείται επί 15 συνεχόμενα χρόνια στην Α1 Εθνική κατηγορία Μπάσκετ, αντιμετωπίζοντας κατά καιρούς τεράστια προβλήματα και μεγάλες δυσκολίες, τις οποίες ξεπερνάει με την στήριξη της τοπικής κοινωνίας και των τοπικών φορέων.

Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, τον Βουλευτή Δωδεκανήσου και μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ κ. Γιάννη Παππά και τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Νίκο Νικολή, για το ειλικρινές ενδιαφέρον που επέδειξαν σε όλα τα θέματα που συζητήθηκαν και για την διαχρονική στήριξη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…