Κεντρική Ηρακλής Ηρακλής: Ενοχλήσεις και ατομικό πρόγραμμα ο Τέρνερ

Ηρακλής: Ενοχλήσεις και ατομικό πρόγραμμα ο Τέρνερ

Τέρνερ Ηρακλής

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΚΑΕ Ηρακλής ο Έλστον Τέρνερ, αισθάνεται ενοχλήσεις στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού και κάνει ατομικό πρόγραμμα. Ο τραυματισμός αυτός συνέβη στον πρόσφατο αγώνα με των Θεσσαλονικέων με τη Λέιντεν.

Ακόμα, σύμφωνα πάντα με την ίδια ενημέρωση, ο νεοαποκτηθής Δημήτρης Σταμάτης, προπονήθηκε κανονικά. Ο παίκτης των «κυανολεύκων» αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

«Με τον Δημήτρη Σταμάτη να είναι και τυπικά από σήμερα (04/11) στη διάθεση του Στέργιου Κουφού, ο Ηρακλής ξεκίνησε την προετοιμασία του, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας (07/11, 17:00), για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Οι “κυανόλευκοι” προπονήθηκαν το απόγευμα στο Ιβανώφειο, με τον Elston Turner Jr. να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού. Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση, με τη χρήση video. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο (05/11), με μια προπόνηση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (08/06)

Τα «φώτα» στο ντέρμπι «αιωνίων» «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα, καθώς τα…