Κεντρική Ελλάδα Εθνικές ΕΟΚ: Το ευχαριστώ στον κόσμο της Ξάνθης

ΕΟΚ: Το ευχαριστώ στον κόσμο της Ξάνθης

Εθνική γυναικών

Η Ξάνθη φιλοξένησε την Εθνική γυναικών στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ και άπαντες έμειναν ευχαριστημένοι. Τόσο ο κόσμος με τη νίκη και την εμφάνιση των κοριτσιών, όσο και η ΕΟΚ από το οργανωτικό μέρος.

Για τον λόγο αυτό, η ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία θέλησε να ευχαριστήσει τόσο τους ανθρώπους που βοήθησαν στη διεξαγωγή του αγώνα, όσο και στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η πρώτη προκριματική υποχρέωση της Εθνικής Γυναικών για το Ευρωμπάσκετ 2023 στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Οχι μόνο στο αγωνιστικό μέρος, με τις δύο νίκες επί Μεγάλης Βρετανίας και Πορτογαλίας, αλλά και στο οργανωτικό με την διεξαγωγή του δεύτερου αγώνα και των παράλληλων δράσεων στην Ξάνθη.

Η διοίκηση της ΕΟΚ θέλει να ευχαριστήσει για την άψογη οργάνωση και συνεργασία, τον Δήμαρχο Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Εμμανουήλ Φανουράκη, τον Αντιδήμαρχο για θέματα αθλητισμού Μπεκίρ Ογλού Σουά, όπως και όλους τους συνεργάτες τους από την Δημοτική Αρχή, όλο το προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου «Φίλιππος Αμοιρίδης» και των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου που συμμετείχαν στην προετοιμασία του αγώνα, καθώς και τα ξενοδοχεία Zita Palace, Chalet και Elisso για την φιλοξενία των αποστολών και των συντελεστών των αγώνων.

Ενα ξεχωριστό «ευχαριστώ», δικαιούται και ο φίλαθλος κόσμος της πόλης που αγκάλιασε την Εθνική, συμπαραστάθηκε με θέρμη και έδειξε την αγάπη του για το άθλημα και την επιθυμία του να βλέπει από κοντά τέτοιους αγώνες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…