Κεντρική Basket League Άρης: Στη Θεσσαλονίκη έφτασε ο Κλόμπουτσαρ

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη έφτασε ο Κλόμπουτσαρ

Κλόμπουτσαρ, Άρης

Ο Γιάκα Κλόμπουτσαρ έφτασε στη Θεσσαλονίκη σήμερα το μεσημέρι και έδειξε έτοιμος για να μπει στη «μάχη» της Basket League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την έλευσή μου στον ΑΡΗ. Γνωρίζω ότι είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στην Ελλάδα και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να τη βοηθήσω να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες», ήταν τα πρώτα λόγια του 34χρονου παίκτη μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, όπου τον παρέλαβε ο Χρήστος Ταπούτος.

Τι να περιμένουν οι φίλοι του Άρη από τον Γιάκα Κλόμπουτσαρ; «Είμαι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της περιφέρειας. Θα κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής. Θα προσπαθήσω να είμαι επιθετικός και να κοντρολάρω το παιχνίδι. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα», επισήμανε.

Την Κυριακή 14/11 ο Άρης δίνει τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή, στο «Nick Galis Hall». Ο Κλόμπουτσαρ γνωρίζει την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει. «Συνήθως οι παίκτες καλούν τον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα, όμως εγώ ξέρω ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ είναι… τρελοί. Έχω δει αρκετά βίντεο και ανυπομονώ να ζήσω από κοντά αυτήν την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Θα παλέψουμε για 40 λεπτά για να πάρουμε τη νίκη σ’ αυτό το τοπικό ντέρμπι», είπε.

Όσο για τις γνώσεις που έχει για το ελληνικό πρωτάθλημα; «Ξέρω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό. Έχει πολλές ομάδεςπου αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μάλιστα επιπέδου Euroleague και EuroCup. Δεν ξέρεις ποιος μπορεί να είναι ο νικητής σε κάθε αγώνα, για παράδειγμα ο ΑΡΗΣ κέρδισε τον Παναθηναϊκό που είναι ο πρωταθλητής. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πολεμάς σε κάθε αγώνα και να πάρεις όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…