Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: «Ήθελα να δείξω ότι δεν είμαι τεμπέλης»

Αντετοκούνμπο: «Ήθελα να δείξω ότι δεν είμαι τεμπέλης»

Αντετοκούνμπο nba

Για μια ακόμα φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και βοήθησε το Μιλγουόκι να κερδίσει την Οκλαχόμα Σίτι.

Ο Γιάννης σημείωσε 21 πόντους, πρόσθεσε επτά ασίστ και τέσσερα κοψίματα, στα 36 λεπτά συμμετοχής του, σημείωσε το αποφασιστικό καλάθι για το +4 στα 28.7″ πριν από το φινάλε, γράφοντας το τελικό σκορ με βολές, έχοντας πριν ένα απίθανο μπλοκ σε αιφνιδιασμό του Ντάριους Μπέιζλι.

«Νομίζω ότι το παιχνίδι έκριναν τα ριμπάουντ, το μεγάλο τρίποντο του Μίντλετον, το δικό μου κόψιμο στον Μπέιζλι και η άμυνα του Χόλιντεϊ», πρόσθεσε, τονίζοντας για το θεαματικό κόψιμο είπε: «Πριν από κάθε προπόνηση βλέπουμε βίντεο με φάσεις. Εκεί βλέπουμε τι κάναμε καλά και εκείνο που πρέπει να βελτιώσουμε. Δεν ήθελα να φαινόμουν τεμπέλης. Ήξερα πως δεν υπήρχε περίπτωση αν δεν έτρεχα πίσω να μην συμπεριληφθώ στο βίντεο από τον προπονητή , στο κομμάτι με εκείνους που τεμπέλιασαν. Οπότε ξεκίνησα να τρέχω και μπόρεσα να κάνω την τάπα».

Συνέχισε, λέγοντας ότι «υπάρχουν φορές που όταν παίζω έναν αγώνα δοκιμάζω πράγματα που δεν είναι στα δυνατά μου σημεία. Προσπαθώ πάντα να εστιάζω στα δυνατά μου σημεία», ενώ έδωσε τα εύσημα στην ομάδα της Οκλαχόμα «επειδή είναι νέα ομάδα και τα έδωσε όλα σε όλο το παιχνίδι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/4)

Τα «φώτα» στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό π…