Κεντρική Ηρακλής Ηρακλής: Θέλει “δυνατό” Ιβανώφειο και… απαρατήρητη διαιτησία

Ηρακλής: Θέλει “δυνατό” Ιβανώφειο και… απαρατήρητη διαιτησία

Ευρωλίγκα διαιτητές

Μετά το σημαντικό “διπλό” στη Λάρισα, ο Ηρακλής έχει σε ένα ακόμη ματς το “πρέπει” της νίκης. Ο “Γηραιός” υποδέχεται τον Απόλλωνα Πατρών την Κυριακή (07/11, 17:00) και στην προσπάθεια του για μια νέα επιτυχία, ελπίζει σε ένα “δυνατό” Ιβανώφειο. Περιμένει και θέλει… πολύ κόσμο στο γήπεδο, προκειμένου να υπάρχει μια έξτρα ώθηση για το θετικό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα, στις τάξεις του Ηρακλή περιμένουν να περάσουν… απαρατήρητοι οι διαιτητές του αγώνα. Θα σφυρίξουν η Τσαρούχα, ο Κάρδαρης και ο Τσώνος και στον “Γηραιό” δεν θέλουν για δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι της Basket League, μετά από αυτό με τον Ολυμπιακό, να γίνουν αρνητικοί πρωταγωνιστές οι “γκροι”.

Θυμίζουμε πως ο Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση για το ματς με τους “ερυθρόλευκους”, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πως… “δεν είναι η πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, που η ομάδα μας έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία, αλλά φαίνεται ότι η σιωπή μας εκλαμβάνεται από κάποιους σαν αδυναμία. Περιμέναμε πως, με την αλλαγή διοίκησης στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τα πράγματα θα άλλαζαν προς το καλύτερο, στο πολύ σημαντικό κομμάτι της διαιτησίας, όμως τα πρώτα δείγματα γραφής δεν είναι ενθαρρυντικά”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…