Κεντρική Basket League Τέλος ο Χάρις, άνω κάτω η ΑΕΚ

Τέλος ο Χάρις, άνω κάτω η ΑΕΚ

many harris aek lavrio 820x490 1 jpg

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι ο Μάνι Χάρις αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ. Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής ζήτησε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους και η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ έκανε δεκτό το αίτημα του. Η εξέλιξη αυτή κάνει, όπως είναι φυσικό, άνω κάτω την Ένωση, καθώς της ανατρέπει όλο τον σχεδιασμό, που έκανε για τη φετινή σεζόν.

Ο Μάνι Χάρις το καλοκαίρι αποτέλεσε μία από τις ηχηρές μεταγραφές της ΑΕΚ, αλλά η δεύτερη παρουσία του στην ομάδα δεν θα διαρκέσει για πολύ. Ελάχιστους μήνες μετά και ύστερα από μόλις δύο επίσημες εμφανίσεις αποτελεί παρελθόν. Ο Αμερικανός ενημέρωσε την κιτρινόμαυρη διοίκηση ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα για προσωπικούς του λόγους. Η Ένωση έκανε δεκτό το αίτημα του και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία λύσης της συνεργασίας τους.

Τέλος ο Χάρις και τώρα η ΑΕΚ… τρέχει

Ο Μάνι Χάρις θα αποτελέσει κι επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ και αυτό έχει φέρει τα πάνω κάτω στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Η Ένωση και ο Στέφανος Δέδας είχε σχεδιάσει την ομάδα με τον Αμερικανό να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και η παραπάνω εξέλιξη φέρνει όλο τον προγραμματισμό τούμπα.

Ο Έλληνας τεχνικός και η διοίκηση της ΑΕΚ καλούνται πλέον να πορευτούν χωρίς τον Μάνι Χάρις και να κινηθούν στην αγορά για αντικαταστάτη. Κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, καθώς πλέον οι καλοί παίκτες που κυκλοφορούν ελεύθεροι είναι ελάχιστοι, και η Ένωση καλείται να βρει τρόπο να καλύψει τη μεγάλη «τρύπα» στο ρόστερ της.

ΑΕΚ: Χωρίς Μάνι Χάρις στο ΣΕΦ

Η ΑΕΚ αύριο (03/10, 16:30) κάνει την πρεμιέρα της στη Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό. Η Ένωση στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα κληθούν να αγωνιστούν χωρίς τον Μάνι Χάρις, κάτι που όπως είναι φυσικό δεν είχε υπολογίσει ο Στέφανος Δέδας. Ο Έλληνας τεχνικός κατάστρωνε τα πλάνα του με τον Αμερικανό και πλέον ανατρέπονται όλα τα σχέδια του.

Η ΑΕΚ στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα παραταχθεί χωρίς τον Μάνι Χάρις, ώστε η Ένωση να μην χρεωθεί από τόσο νωρίς κάποια αλλαγή στο δηλωθέν ρόστερ της στην Basket League.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…