Κεντρική Basket League Προμηθέας – ΠΑΟΚ 84-77: Το δύο στα δύο οι Πατρινοί

Προμηθέας – ΠΑΟΚ 84-77: Το δύο στα δύο οι Πατρινοί

Προμηθέας ΠΑΟΚ

Με φόρα από την σπουδαία του νίκη επί του Λαυρίου την 1η αγωνιστική, ο Προμηθέας πήρε μία ακόμα νίκη αυτή τη φορά απέναντι στον ΠΑΟΚ του οποίου επικράτησε με ..-.. και έκανε το 2/2 στην Stoiximan Basket League. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν για περίπου 20 αγωνιστικά λεπτά, ωστόσο με όπλο τους την πολύ καλή άμυνα, αλλά και το περιφερειακό τους σουτ πήραν σπουδαίο διπλό απέναντι στους Θεσσαλονικείς οι οποίοι το πάλεψαν αλλά δεν άντεξαν στην πίεση που άσκησε η ομάδα της Πάτρας.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ρέι με 17 πόντους, 6 Ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ πολύ καλή παρουσία είχαν και οι Γκέιντι 12 πόντους (2 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Χάντ 15 πόντους. Για τον ΠΑΟΚ πρώτος σκόρερ ήταν ο Γκρίφιν με 19 πόντους ενώ ο Τζόουνς είχε από 14 πόντους με 7 ριμπάουντ.

Το παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση από τον Προμηθέα. Είχε τους Τζόουνς και Γκρίφιν σε πολύ καλή μέρα. Ο Προμηθέας από την άλλη ξεκίνησε άστοχος και με πολλά λάθη. Οι Πατρινοί προσπάθησαν να είναι μέσα στη διαφορά δίχως να αφήσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ξεφύγει ιδιαίτερα. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό με τις δύο ομάδες να μην παρατάνε καμία μάχη εντός παρκέ.

Ο ΠΑΟΚ ξέφυγε με +8 (10-18) και με +6 (27-33) αντίστοιχα, όμως ο Προμηθέας είχε συνεχώς απάντηση και έμεινε κοντά στη διαφορά. Δεν άργησε η ώρα που η ομάδα τη Πάτρας προσπέρασε κι όλας με 40-38, ενώ το ημίχρονο έκλεισε υπέρ τους με 43-41 χάρη σε ένα απίστευτο Buzzer Beater στην εκπνοή από τον Γκέιντι για τρεις.

Η συνέχεια έδειξε τον Προμηθέα να πατάει καλύτερα και τον ΠΑΟΚ να κυνηγάει στο σκορ. Μάλιστα η ομάδα της Πάτρας ξέφυγε και με +9 (62-53), αλλά οι Θεσσαλονικείς μείωσαν και διατηρούσαν μια διαφορά κάτω από τους 8 πόντους. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ως το τέλος υπερ του Προμηθέα με 84-77.Ρέι. Χάντ. Γκέιντι ήταν εξαιρετικοί στο επιθετικό κομμάτι για τους γηπεδούχους, φτάνοντας έτσι σε μία ακόμα μεγάλη νίκη στη Basket League για να διατηρήσουν το αήττητο έως τώρα.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαπέτρου – Μαγκλογιάννης – Λόρτος (Πίγκας)

Τα δεκάλεπτα: 15-22, 28-21, 22-18, 19-18

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…