Κεντρική Διεθνή Eurocup Προμηθέας: Δύσκολη αρχή με Βαλένθια

Προμηθέας: Δύσκολη αρχή με Βαλένθια

1234 1 jpg

Ζόρικο ποδαρικό για τον Προμηθέα στο Eurocup. Η ομάδα της Πάτρας αντιμετωπίζει τη Βαλένθια στη “Φοντέτα” (21:30).

Η ομάδα του Λουίς Κασιμίρο προέρχεται από την πρώτη της ήττα με 102-77 από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Δεν αντιμετωπίζει όμως προβλήματα και θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι μπορεί απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Η Βαλένθια έχει αρχίσει τη σεζόν με 3-3 στη Liga Endesa. Το Σάββατο πήρε σημαντική νίκη επί της Μπούργος εκτός έδρας. Απόψε, η ομάδα του Πενιαρόγια ο οποίος την τελευταία διετία κατέκτησε το BCL με την Μπούργος, θα έχει απουσίες. Εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Ντούμπλιεβιτς, Πρέπελιτς, Τόμπεϊ και Κλαβέρ. Παρ’ όλα αυτά το ρόστερ του είναι ποιοτικό όχι τόσο αθλητικό με παίκτες όπως οι Χέρμανσον, Βαν Ρόσομ, Ντιμιτρίεβιτς, Πραντίγια, Ριβέρο και Λαμπεϊρί.

Μια υπενθύμιση πως το format στο Eurocup άλλαξε ριζικά φέτος. Υπάρχουν πλέον δύο όμιλοι των δέκα ομάδων. Κάθε ομάδα θα δώσει 18 ματς στη regular season, με τις οκτώ πρώτες κάθε γκρουπ να προκρίνονται στη φάση των «16». Εκεί θα διεξάγονται νοκ άουτ μονά ματς.Ο πρώτος του ενός γκρουπ παίζει με τον όγδοο του άλλου, τον δεύτερο με τον έβδομο και ούτω καθεξής.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurocup

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…