Κεντρική Μην το χάσεις Παναθηναϊκός: Στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια με Πολκοβίτσε

Παναθηναϊκός: Στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια με Πολκοβίτσε

panathinaikos logo 820x490 1

Ο Ερασιτεχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως τίθενται στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Πολκοβίτσε. Η Πολωνική ομάδα, θα είναι η πρώτη αντίπαλος των «πρασίνων» για το Eurocup Γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την κυκλοφορία των εισιτηρίων της πρώτης αγωνιστικής της Φάσης των ομίλων του Eurocup στο γυναικείο μπάσκετ  με την Πολκοβίτσε στο ΟΑΚΑ στις 14 Οκτωβρίου στις 8μ.μ.

Παράλληλα, ο ΠΑΟ ανακοινώνει ότι εκτός από τα απλά εισιτήρια με την Πολκοβίτσε κυκλοφορεί και πακέτο εισιτηρίων και για τα 3 εντός έδρας ματς για την φάση των ομίλων.

Η πλατφόρμα των εισιτηρίων θα είναι ανοιχτή για τους κατόχους διαρκείας έως 30 Σεπτεμβρίου εφόσον επιθυμούν να κλείσουν θέση της αρεσκείας τους.

Από 1 Οκτωβρίου θα ανοίξει για όλους η αγορά εισιτηρίων μέσω viva και από το γραφείο μελών. Τα εισιτήρια των οργανωμένων θα βγουν μόνο μέσω του γραφείου μελών.

Η τιμή της γενικής εισόδου για τον αγώνα με την Πολκοβίτσε είναι 10 ευρώ (όπως και για τα άλλα δύο ματς) ενώ η τιμή για το πακέτο εισιτηρίων των τριών εντός έδρας αγώνων του ομίλου είναι 25 ευρώ.

Μπορείτε να κλείσετε ηλεκτρονικά τη θέση σας στο ακόλουθο Link: https://www.viva.gr/tickets/sports/fiba-eurocup-2021-2022/

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Μην το χάσεις

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…