Κεντρική NBA NBA preseason: Σάρωσαν οι Σανς, νίκες στο νήμα για Μπουλς και Σπερς

NBA preseason: Σάρωσαν οι Σανς, νίκες στο νήμα για Μπουλς και Σπερς

suns 820x490 1 jpg

Οι αγώνες για την preseason στο NBA συνεχίζονται και οι ομάδες ανεβάζουν ρυθμούς εννέα μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι Μιλγουόκι Μπακς των Γιάννη και Θανάση Αντεντοκούνμπο και του Γιώργου Καλαϊντζάκη επικράτησαν 130-110 των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Στα υπόλοιπα ματς οι Φίνιξ Σανς κατατρόπωσαν τους Λέικερς με 123-94. Οι φιναλίστ της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου αγωνίστηκαν χωρίς τον Ντέβιν Μπούκερ. Ωστόσο, ο Κρις Πολ πέτυχε 15 πόντους, ενώ άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι Λάντρι Σάμετ και Τζαβέιλ ΜακΓκι με 13 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Από την άλλη μεριά οι «λιμνάνθρωποι» παρατάχθηκαν χωρίς τον Λεμπρόν Τζέιμς. Ο Άντονι Ντέιβις ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους με 19 πόντους, ενώ 17 προσέθεσε ο Καρμέλο Άντονι.

Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς οι Σικάγο Μπουλς νίκησαν 102-101 τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Οι «ταύροι» έκαναν το 3-0 στην preseason. Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν με 23 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών. Οι Καβαλίερς είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, αλλά ο Κέβιν Πάνγκος δεν ευστόχησε στο τρίποντο που επιχείρησε με το σκορ στο 99-102. Στη συνέχεια ο Τάκο Φολ.

Τέλος, οι Σαν Αντόνιο Σπερς προηγήθηκαν με 18 πόντους στο Ορλάντο των Μάτζικ, αλλά πήραν τη νίκη στον πόντο με 100-101. Κορυφαίος σκορερ για τους Σπερς ήταν Ντεζάντε Μάρεϊ με 23 πόντους.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…