Κεντρική Basket League Λαλιώτης: Ντεμπούτο με Μακάμπι ο Φέρελ στη Euroleague

Λαλιώτης: Ντεμπούτο με Μακάμπι ο Φέρελ στη Euroleague

Φερέλ Μακάμπι ΠΑΟ

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού,  Γιόγκι Φέρελ, θα κάνει ντεμπούτο στην Euroleague κόντρα στη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Ο ρεπόρτερ των «πράσινων», Ηλίας Λαλιώτης, μίλησε στον αέρα του Over FM, για το νέο γκαρντ της ομάδας.

Πρόκειται για ένα πολύ καλό παίκτη, όπως τόνισε ο ίδιος, αλλά μένει να αποδείξει και στο παρκέ την αξία του. Το βιογραφικό του Αμερικανού και τα στοιχεία του πάντως, δείχνουν ότι θα ανεβάσει επίπεδο το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Ηλίας Λαλιώτης σημείωσε επίσης, πως ο Έλληνας τεχνικός θα προτιμούσε ένα ψηλότερο μπασκετμπολίστα. Ωστόσο, αυτή την περίοδο δεν υπήρχαν πολλές εναλλακτικές επιλογές στην αγορά. Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, επισήμανε ότι υπήρχε, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η φημολογία, ότι ο Φέρελ είχε απορρίψει πρόταση της Μπαρτσελόνα. Παρ όλα αυτά, ο 28χρονος τότε έψαχνε ομάδα στο NBA.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» διαπίστωσαν τα προβλήματα της ομάδας στη δημιουργία στα προηγούμενα ματς με Φενέρ, Άρη και Μονακό. Ο Αμερικανός ήθελε να αγωνιστεί σε μία ομάδα, στην οποία να είναι σημαντικός.

Είναι ένας παίκτης, ο οποίος «βλέπει» γήπεδο, έχει καλή πάσα και σουτάρει μετά από ντρίμπλα.

Ένα από τα ζητούμενα, για το νέο γκαρντ του Παναθηναϊκού, είναι το εάν θα μπορέσει να προσαρμοστεί στην Ευρώπη. Αυτό είναι ένα συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν παίκτες οι οποίοι έρχονται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, δίχως ευρωπαϊκή εμπειρία.

Τέλος, ανέφερε πως ο Γιόγκι Φέρελ θα πάρει πρώτα χρόνο συμμετοχής στην Basket League, όπου όπως όλα δείχνουν θα μειωθεί ο χρόνος του Κέντρικ Πέρι.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…