Κεντρική Γυναίκες Ελευθερία Μοσχάτου – Αποκλείστηκε από τη Μπίντγκοζ [vid]

Ελευθερία Μοσχάτου – Αποκλείστηκε από τη Μπίντγκοζ [vid]

eleftheria bidgoz 820x490 1 jpg

Η Ελευθερία Μοσχάτου γνώρισε δυο ήττες από την Μπιντγκόζ. Έτσι, η ομάδα του Τσαραπατσάνη δε συνεχίζει στο Eurocup Γυναικών.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο η Πολωνική ομάδα, χτίζοντας «ασφαλείς» μικρές διαφορές στο δεύτερο ημίχρονο νίκησε κατά κράτος.

Η ομάδα από το Μοασχάτο, είχε σε μεγάλη μέρα τις Λόρενς με 22 πόντους, Τζέιμς με 19 και Ρόσετ με  10 πόντους αντίστοιχα.

Η Ελληνική ομάδα είχε ηττηθεί από την Μπιντγκόζ με σκορ 57-48. Έτσι, τώρα θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις της στις εγχώριες διοργανώσεις.

Στο Ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν πλέον αρκετές καλές ομάδες και σίγουρα η Αθηναϊκή ομάδα είναι μια από αυτές. Η αύξηση των ξένων παικτριών, φαίνεται να ευνοεί τον ανταγωνισμό μεταξύ των ομάδων.

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ και η Νίκη Λευκάδος που δε θα συνεχίσουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα είναι σκληροί αντίπαλοι για κάθε ομάδα. Η ομάδα του κόουτς Κεραμιδά άλλωστε ανήκει στους διεκδικητές του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναμένεται να δούμε ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.

Η περσινή «περίεργη» υγειονομικά σεζόν, είναι πια παρελθόν και το μπάσκετ γυναικών, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο μετά την πανδημία.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για το παιχνίδι και τα στοιχεία του:

«Η Ελευθερία Μοσχάτου γνώρισε την ήττα και στην Πολωνία από την Μπίντγκοζ με 74-61 και δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Eurocup Γυναικών.

Δεκάλεπτα: 18-13, 29-29, 56-45, 74-61

Ελευθερία Μοσχάτου (Τσαραπατσάνης): Κόνιαλη 6, Κοντογεώργου, Λόρενς 22, Νάτσκου 4, Ρόσετ 10, Δαμουλάκη, Τζέιμς 19(1). Θεοδωρομανωλάκη.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα πατώντας εδώ»

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα σε επανάληψη

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Στην Τουρκία ο Εργκίν Αταμάν για την κηδεία του πατέρα του

Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του βρίσκεται ο Εργκίν Αταμάν. Στην Τουρκία βρίσκετ…