Κεντρική Γυναίκες O διαιτητής μετέτρεψε το αντιαθλητικό σε… απλό φάουλ και καταδίκασε τον Άρη! (VIDEO)

O διαιτητής μετέτρεψε το αντιαθλητικό σε… απλό φάουλ και καταδίκασε τον Άρη! (VIDEO)

nb

Ευνοημένος ο ΠΑΟΚ, αδικημένος ο Άρης… Στο ντέρμπι των Νεανίδων, με το σκορ 61-58 υπέρ του “Δικεφάλου”, δόθηκε αντιαθλητικό φάουλ υπέρ των “κιτρίνων”. Ωστόσο λίγο αργότερα, μετά από διαμαρτυρίες από πλευράς ΠΑΟΚ, ο διαιτητής άλλαξε (!) την αρχική απόφαση στα 7” πριν την λήξη και μετέτρεψε το αντιαθλητικό φάουλ σε… απλό φάουλ.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Άρης τελικά να γνωρίσει την ήττα με 61-59. Ο Α.Σ. Άρης, όπως επισήμως ενημέρωσε, προχώρησε “σε επίσημη διαμαρτυρία στην ΕΚΑΣΘ και στα αρμόδια όργανα για τη συγκεκριμένη φάση, η οποία καθόρισε το αποτέλεσμα του αγώνα”.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Α.Σ. Άρης:

“Η ομάδα Μπάσκετ Νεανίδων του ΑΡΗ γνώρισε την ήττα από τον Π.Α.Ο.Κ. με 61-59, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι. Ο ΑΡΗΣ είχε το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο (25-30) αλλά οι γηπεδούχοι πέρασαν στο τρίτο δεκάλεπτο με 44-40.

Όλα κρίθηκαν 7” πριν από το τέλος. Οι διαιτητές (Παπαδόπουλος, Καραβάς) καταλόγισαν εμφανές, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, αντιαθλητικό φάουλ στους γηπεδούχους, όμως στη συνέχεια πήραν πίσω την απόφασή τους και έδωσαν απλό φάουλ. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ προέβη σε επίσημη διαμαρτυρία στην ΕΚΑΣΘ και στα αρμόδια όργανα για τη συγκεκριμένη φάση, η οποία καθόρισε το αποτέλεσμα του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 12-13, 25-30, 44-40, 61-59.

ΠΑΟΚ: Στεφανάκη Ε. 7(1), Σοφιανάκου 4, Στεφανάκη Ι. 21(1), Σούμπαση, Τόλη 14(1), Μηνοβγίδου, Κεσίδου 6, Τόγια 6, Τσουραλάκη 3(1).

ΑΡΗΣ : Καρβουνιάδου 13(2), Κυρπιζλίδου 8, Παρακεντέ 1, Βαλαβάνη 2, Καλόγηρου, Παπαχρήστου 4, Ρίμπα 5(1), Βλάχου 15, Εφραιμίδου 11(2), Τσαχτσίρα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 Γυναικών: MVP της 19ης αγωνιστικής η Tζίλιαν Αλέιν

MVP της 19ης αγωνιστικής η Τζίλιαν Αλέιν. Η Τζίλιαν Αλέιν  αναδείχθηκε MVP της 19ης Αγωνισ…