Κεντρική Basket League ΑΕΚ Βεβαιότητα στην ΑΕΚ για άρση των ban, κανένα θέμα με Χάρις

Βεβαιότητα στην ΑΕΚ για άρση των ban, κανένα θέμα με Χάρις

ban

Στην ΑΕΚ επικρατεί βεβαιότητα ότι τα εναπομείναντα ban θα αρθούν εγκαίρως. Παράλληλα, δεν υπάρχει κανένα ζήτημα επιστροφής του Μάνι Χάρις στην Κίνα, παρά τη σχετική φημολογία των τελευταίων ημερών.

 

Θυμίζουμε ότι το επόμενο σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί το Final Four του Σούπερ Καπ, που θα διεξαχθεί στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας.

Στο στρατόπεδο της ΚΑΕ, επικρατεί σιγουριά ότι τα 5 ενεργά ban της Ένωσης, δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα για τον αγώνα με τον Προμηθέα, το Σάββατο.  Η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις διαδικασίες για την εξόφληση ή τον διακανονισμό των οφειλών της ομάδας. Έτσι, είναι καθησυχαστικοί ότι δεν πρόκειται να αποτελέσουν πρόβλημα.

Αναφορικά με τη φημολογία που δημιουργήθηκε το προηγούμενο διάστημα για την πιθανή επιστροφή του Μάνι Χάρις στην Κίνα, στην ΑΕΚ διαβεβαιώνουν ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή της Ένωσης, Στέφανο Δέδα. Άλλωστε, συμμετέχει κανονικά στο καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΚ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…