Κεντρική Διεθνή Ο Χάνγκα σύγκρινε Γιασικεβίτσιους με Λάσο

Ο Χάνγκα σύγκρινε Γιασικεβίτσιους με Λάσο

hanga 1 e1632387841584 820x490 1 jpg

Ο Άνταμ Χάνγκα, το καλοκαίρι έκανε το δρομολόγιο από τη Μπαρτσελόνα στη Ρεάλ. Ο Ούγγρος άσος,  έχει πλέον εμπειρία από τις προπονήσεις και με τον Πάμπλο Λάσο , εκτός από αυτές με τον Σάρας.

Έτσι ο Χάνγκα, ως παίκτης της «Βασίλισσας», τόνισε πως απολαμβάνει περισσότερο το μπάσκετ με τον Λάσο. Όπως είπε, ο Ισπανός κόουτς, τον αφήνει πιο ελεύθερο στο γήπεδο από ότι ο Λιθουανός.

Ο 32χρονος φόργουορντ, σχολίασε και το γεγονός της επικείμενης επιστροφής του στο Παλάου Μπλαουγκράνα, ως μέλος της Ρεάλ. Όπως είπε τον έδιωξαν από τη Μπαρτσελόν κι έτσι επέλεξε τη Ρεάλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ούγγρου φόργουορντ της ομάδας της Μαδρίτης:

Για τις διαφορές ανάμεσα σε Λάσο και Γιασικεβίτσιους:«Όλοι οι προπονητές είναι διαφορετικοί. Ο Πάμπλο Λάσο σε αφήνει πιο ελεύθερο στο γήπεδο. Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους είναι πιο αυστηρός, πρέπει να κάνεις το ρόλο σου ναι ή… ναι. Με τον Πάμπλο Λάσο μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ταλέντο σου λίγο περισσότερο. Το απολαμβάνω λίγο περισσότερο».

Για την επιστροφή του την έδρα της Μπαρτσελόνα: «Δεν ξέρω πώς θα με υποδεχτούν στο “Παλαού”. Δεν έχω κάνει τίποτα λάθος. Κατά τη διάρκεια των ετών που έπαιξα για την Μπαρτσελόνα, προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να είμαι ο μεγαλύτερος δυνατός επαγγελματίας. Τελικά πήρα την απόφαση να υπογράψω στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όταν με έδιωξαν από την Μπάρτσα, ήταν δική μου απόφαση να μπορώ να υπογράψω σε οποιαδήποτε ομάδα».

Για την προσαρμογή του στη Ρεάλ: «Προσπαθώ να μάθω τη νοοτροπία της νίκης σε αυτήν την ομάδα. Έχουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Ο στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι να αγωνίζεται για όλους τους τίτλους»

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…