Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Καντζούρης – «Στόχος μας να γίνουμε ομάδα»

Καντζούρης – «Στόχος μας να γίνουμε ομάδα»

Καντζούρης

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου Ηλίας Καντζούρης, μίλησε στον αέρα του Over FM 104,9 και την Λένα Καραλή, για την προετοιμασία της ομάδας και την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Basket League.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στην απόσυρση του Βασίλη Σπανούλη, λέγοντας πως είναι αναντικατάστατη η παρουσία του για πολλούς λόγους. Στάθηκε επίσης και στην επιστροφή του Ολυμπιακού στην Α1, τονίζοντας ότι η παρουσία του στο πρωτάθλημα δίνει άλλο χρώμα.

Στην συνέχεια, ο κόουτς Καντζούρης, μίλησε και για την προετοιμασία του Κολοσσού Ρόδου, αναφέροντας πως η ομάδα πραγματοποίησε 12 μεταγραφές το καλοκαίρι που μας πέρασε. Επιπρόσθετα έγιναν και αρκετές αποχωρήσεις. Αργότερα είπε πως είναι δύσκολο να χτιστεί κάτι καινούργιο, σχετικά με τον μεγάλο αριθμό μεταγραφών που έγιναν. Επίσης, τόνισε πως πρέπει να γίνουν βελτιώσεις στην ομάδα.

Ενδεικτικό της ετοιμότητας των ομάδων είναι η δήλωση που έκανε ο τεχνικός της ομάδας της Ρόδου. Είπε πως καμία ομάδα δεν είναι έτοιμοι. Ο Κολοσσός πρέπει να παρουσιαστεί δυνατός στο πρωτάθλημα το οποίο ξεκινάει στις 2 Οκτωβρίου.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…