Κεντρική Ηρακλής Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα διαρκείας, περιμένει στήριξη από τον κόσμο

Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα διαρκείας, περιμένει στήριξη από τον κόσμο

iraklis e1563373332137

Πλέον, οι φίλοι του Ηρακλή μπορούν να προμηθεύονται τις κάρτες διαρκείας της νέας σεζόν. Ηδη, την Πέμπτη (26/8) υπήρχε κόσμος που άρχισε να αγοράζει διαρκείας της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς, δείχνοντας με το… καλημέρα την στήριξή του προς την ομάδα. Η διοίκηση της ΚΑΕ προχώρησε σε πολύ καλά deal (με αποκορύφωμα το “μπαμ” με τον Ντάγκλας) όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και ο κόσμος του Ηρακλή καλείται να βοηθήσει στην όλη προσπάθεια που γίνεται διοικητικά, δίνοντας παράλληλα ώθηση σε παίκτες και προπονητή με την παρουσία του στο γήπεδο.

H ανακοίνωση της ΚΑΕ:

“Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Έπειτα από περίπου ενάμιση χρόνο αναγκαστικής απουσίας του κόσμου από τα γήπεδα, λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών, το Ιβανώφειο θα αποκτήσει και πάλι ζωή. Η πανδημία στέρησε από την ομάδα μας, τον έκτο της παίκτη, ήρθε η ώρα, όμως, να συναντηθούμε ξανά και σας θέλουμε όλους δίπλα μας, σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα.

Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, οι κάτοχοι εξασφαλίζουν την είσοδό τους σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, στη Basket League (κανονική περίοδος καιplayoffs). Για τα παιχνίδια του FIBA Europe Cup, θα πρέπει πρώτα να γίνουν γνωστές οι αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής, σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής όλων των φάσεων της διοργάνωσης και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2021-2022 είναι οι εξής: 

Θύρα 1 (μικρό πέταλο επί της Αγίου Δημητρίου): 150 ευρώ 

Θύρα 2 (“μικρή” κερκίδα, με κράτηση θέσης): 200 ευρώ

Θύρα 4-5 (παραπλεύρως των “επισήμων”, στην κεντρική κερκίδα, με κράτηση θέσης, άσπρα καθίσματα): 200 ευρώ

Θύρες 6-7 (μεγάλο πέταλο, είσοδος από το πάρκινγκ): 100 ευρώ 

Θύρα V.I.P. (κεντρικά καθίσματα, κράτηση θέσης): 300 ευρώ

Καθίσματα V.I.P. (16 θέσεις): 500 ευρώ


Court Side Seats (VIP πολυθρόνα μέσα στο παρκέ): 1.000 ευρώ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 

Κατηγορία Εισιτηρίου Ανανέωση Νέος Κάτοχος Άνεργοι – Φοιτητές
Θύρα 1 (μικρό πέταλο επί της Αγίου Δημητρίου) 105 ευρώ 150 ευρώ 135 ευρώ
Θύρα 2 (“μικρή” κερκίδα, με κράτηση θέσης) 140 ευρώ 200 ευρώ 180 ευρώ
Θύρα 4-5 (παραπλεύρως των “επισήμων”, στην κεντρική κερκίδα, με κράτηση θέσης, άσπρα καθίσματα) 140 ευρώ 200 ευρώ 180 ευρώ
Θύρες 6-7 (μεγάλο πέταλο, είσοδος από το πάρκινγκ) 70 ευρώ 100 ευρώ 90 ευρώ
ΘύραV.I.P. (κεντρικά καθίσματα, κράτηση θέσης) 210 ευρώ 300 ευρώ 270 ευρώ
Καθίσματα V.I.P. (16 θέσεις) 350 ευρώ 500 ευρώ 450 ευρώ
Court SideSeats (VIP πολυθρόνα δίπλα στο παρκέ) 700 ευρώ 1.000 ευρώ 900 ευρώ

Εισιτήριο ανανέωσης. Όσοι αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας πέρυσι, σε μια χρονιά, όπου δεν υπήρχαν φίλαθλοι στις κερκίδες, εξαιτίας της πανδημίας, θα έχουν έκπτωση 30%.

Εισιτήριο Ανέργων-Φοιτητών: Οι άνεργοι και οι φοιτητές, με την προσκόμιση της ταυτότητας και του Α.Μ.Κ.Α., μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους, μεέκπτωση 10%. Για την αγορά φοιτητικού εισιτηρίου, είναι απαραίτητη η προσκόμιση της φοιτητικής ταυτότητας ή η βεβαίωση σπουδών σε ισχύ. Για την αγορά εισιτηρίου ανέργων, απαιτείται η προσκόμιση βεβαίωσης ανεργίας σε ισχύ.

Εισιτήριο Α.Μ.Ε.Α.: ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ, με προϋπόθεση την προσκόμιση πιστοποιητικού αναπηρίας.


Οικογενειακά εισιτήρια:
 Οι γονείς, που επιθυμούν να ζήσουν την ατμόσφαιρα του Ιβανωφείου, μαζί με τα παιδιά τους, μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ειδικές τιμές, που προσφέρονται, μέσα από το οικογενειακό πακέτο διαρκείας, το οποίο ισχύει ΜΟΝΟ για τηΘύρα 1.


Ο κάθε γονέας μπορεί να προμηθευτεί το οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας, στην τιμή των150€. Η τιμή για το πρώτο παιδί είναι 100€ και για το δεύτερο 80€. Τα παιδιά δεν θα πρέπει να έχουν περάσει το 12ο έτος της ηλικίας τους. Για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας αυτής της κατηγορίας, είναι απαραίτητη η προσκόμιση βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης, αστυνομικής ταυτότητας και Α.Μ.Κ.Α..

Εισιτήριο Ακαδημιών. Θα ισχύσουν ειδικές τιμές για τους γονείς, που τα παιδιά τους μετέχουν στην Ακαδημία Μπάσκετ της ομάδας μας και στα αγωνιστικά τμήματα (παίδες, έφηβοι κλπ.).

Εταιρικά: Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ειδικών θέσεων BOX (τρεις έως έξι Court SideSeats), έπειτα από επικοινωνία με το τμήμα Marketing της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ (mail:info@iraklis-bc.gr & iraklisbc@hotmail.com, τηλ.: 2310-219233). Τα BOX θα μπορούν να φιλοξενήσουν τρεις έως έξι φιλάθλους, προσφέρουν τη δυνατότητα σταθερής διαφημιστικής πινακίδας (μικρή πινακίδα ή αυτοκόλλητο μπροστά στο BOX) για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας και το κόστος θα κυμαίνεται ανάλογα με τον αριθμό θέσεων.


 ΠΡΟΝΟΜΙΑ 

* Εγγυημένη-ονομαστική θέση στο γήπεδο, πλην των Θυρών 1 και 6-7.

* Ειδικές τιμές και προνόμια στους επίσημους χορηγούς της ομάδας.

* Συμμετοχή σε κληρώσεις – διαγωνισμούς, εντός κι εκτός του γηπέδου.

* Προτεραιότητα στην ανανέωση της κάρτας, την επόμενη αγωνιστική περίοδο.


ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
 

Από αύριο, Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 μέχρι και την έναρξη της φετινής Basket League(2-3 Οκτωβρίου).

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ 

Κλειστό γήπεδο ΗΡΑΚΛΗ (ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ, τηλ.: 2310-219233).

Ωράριο λειτουργίας  

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-19:30 

Σάββατο: 10:00-14:00 

(Πίσω είσοδος παραπλεύρως, από τους Χορτατζήδες, πρόσβαση από το πάρκινγκ).

Σύντομα θα ανακοινωθούν κι άλλοι χώροι διάθεσης, όπως και ο τρόπος αγοράς, μέσω ηλεκτρονικού συστήματος.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 

Μετρητά   

Κατάθεση σε λογαριασμό της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΙΒΑΝ:GR6001102120000021200492128). Οι φίλαθλοι που θα επιλέξουν την κατάθεση, θα πρέπει να στέλνουν με mail (info@iraklis-bc.gr & iraklisbc@hotmail.com) το καταθετήριο, να δηλώνουν τη Θύρα προτίμησης και να επικοινωνούν με το 2310-219233 για παραλαβή της απόδειξης και κατόπιν της Κάρτας.

Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με προκαταβολή.   

Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με δύο τρόπους πληρωμής (παράδειγμα: μετρητά και πιστωτική κάρτα).   

Νέο εισιτήριο-Παραλαβή. Για την αγορά νέου εισιτηρίου διαρκείας, είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Μ.Κ.Α., όταν είναι έτοιμο το καρτελάκι. Σε πρώτη φάση, η ΚΑΕ παρέχει απόδειξη πληρωμής και εγκαίρως θα καλέσει όλους τους κατόχους να παραλάβουν την Κάρτα τους, που θα εμπίπτει στις επιταγές του Αθλητικού Νόμου (ονομαστικό εισιτήριο, barcode κτλ.).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 

Κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να επικοινωνεί με τα γραφεία της ΚΑΕ HΡΑΚΛΗΣ (Ιβανώφειο Γυμναστήριο, Αγίου Δημητρίου 159Β), email: info@iraklis-bc.gr &iraklisbc@hotmail.com, τηλ: 2310-219233.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα και την Κοινή Υπουργική Απόφαση, που έχει δημοσιευτεί στο Φ.Ε.Κ., τα γήπεδα πρέπει να έχουν πληρότητα 80%, συν 5% που αφορά στα παιδιά. Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται σε όσους έχουν:

Πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή πιστοποιητικό νόσησης COVID-19 τους τελευταίους έξι μήνες.

Οι ανήλικοι εισέρχονται στο γήπεδο με πιστοποιητικό διαγνωστικού ελέγχου PCR ή rapidtest.

Η ταυτοπροσωπία και ο σχετικός έλεγχος θα γίνεται κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ

Σε περίπτωση που υπάρξει νεότερη ανακοίνωση από την Πολιτεία και τις αρμόδιες Υγειονομικές Αρχές, με την οποία θα διαφοροποιηθεί οτιδήποτε, θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…