Κεντρική Basket League Ιωνικός- Στο τέταρτο γκρουπ του Fiba Europe Cup

Ιωνικός- Στο τέταρτο γκρουπ του Fiba Europe Cup

Ιωνικός

Ο Ιωνικός ξαναφορά το Ευρωπαϊκό του κοστούμι, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο ebasket.gr. Οι Νικαιώτες θα αγωνιστούν στην Ευρώπη 36 χρόνια μετά, αφού εντάσσονται στους ομίλους του Fiba Europe Cup.

Η εν λόγω διοργάνωση, ανακοίνωσε επισήμως τα γκρούπ δυναμικότητας. Η ομάδα της Νίκαιας θα αγωνιστεί στους ομίλους του Europe Cup από το τέταρτο γκρούπ δυναμικότητας. Εκεί εντάσσονται ακόμα οι η Χάποελ Εϊλάτ από το Ισραήλ (εφόσον δεν προκριθεί στο BCL), η γερμανική Κραϊλσχάιμ, η Χάποελ Γκιλμπόα Γκαλίλ από το Ισραήλ και οι νικητές των τεσσάρων προκριματικών τουρνουά του FIBA Europe Cup.

Από το πρώτο γκρούπ δυναμικότητας ξεχωρίζει η Μπαχτσεσεχίρ, ενώ από το δεύτερο το πιο «τρανταχτό» όνομα είναι αυτό της Ρέτζιο Εμίλια. Τέλος, από το τρίτο γκρούπ δυναμικότητας, ξεχωρίζει η Άβτοντορ, που είναι σίγουρα στους ομίλους, ενώ η Τρεβίζο, θα αγωνιστεί  στα προκριματικά του BCL.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19/8 στη 1 το μεσημέρι, στο Φράιζινγκ της Γερμανίας. Ο Ιωνικός, το μόνο που έχει να κάνει πλέον είναι να προετοιμαστεί κατάλληλα, προκειμένου να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …