Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Βουβός πόνος για τον Βασίλη Τοκάκη – Εφυγε σε ηλικία 44 ετών από καρκίνο στον εγκέφαλο

Βουβός πόνος για τον Βασίλη Τοκάκη – Εφυγε σε ηλικία 44 ετών από καρκίνο στον εγκέφαλο

Ο Βασίλης Τοκάκης είχε διαγνωστεί με καρκίνο τον Νοέμβριο του 2019, πάλεψε γενναία την ασθένειά του και έγραψε βιβλίο για να ευαισθητοποιήσει τους πάντες σχετικά με την επάρατη νόσο – Είχε διατελέσει συνεργάτης υπουργών και υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 44 ετών ο Βασίλης Τοκάκης, στέλεχος της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ και γνωστός σύμβουλος επικοινωνίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Όπως αναφέρουν και τα dikaiologitika.gr, ο Βασίλης Τοκάκης είχε διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο στις 12 Νοεμβρίου του 2019 και έξι μέρες μετά, στις 18 Νοεμβρίου του 2019, χειρουργήθηκε για πρώτη φορά.

Διετέλεσε συνεργάτης υπουργών αλλά και υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και εν συνεχεια του Δήμου Πειραιά. Μετά από αυτήν την εμπειρία έγραψε το βιβλίο «Άνοιξη μυαλού» και είχε ανακοινώσει πως τα έσοδα από τα συγγραφικά δικαιώματα του θα διατίθεντο στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Ο Βασίλης Τοκάκης το 2015 στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ έβαλε την 50ή υπογραφή για την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη καίτοι είχε δηλώσει πως δεν συμφωνεί μαζί του πολιτικά αλλά ώστε να του δώσει το δικαίωμα της υποψηφιότητας.

Σε μια από τις πιο πρόσφατες δηλώσεις του, μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας του, ο Βασίλης Τοκάκης έλεγε «νιώθω πιο άτρωτος και πιο δυνατός από ποτέ. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ο τρόπος που πρέπει να αντιμετωπίζουμε πράγματα και δυσκολίες».

Στην εκ βαθέων εξομολόγηση που έκανε για την περιπέτεια της υγείας του, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του υπό τον τίτλο «Άνοιξη του μυαλού», κ. Τοκάκης τόνισε πως «δεν πρέπει να σταματάμε. Πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε όλα και να δίνουμε λύσεις και όχι να βλέπουμε εμπόδια».

Όπως χαρακτηριστικά είπε, μια Δευτέρα πρωί σηκώθηκε, και μια εβδομάδα μετά βρισκόταν στο χειρουργείο με καρκίνο στον εγκέφαλο. Αναφερόμενος στο βιβλίο του, το οποίο έγραψε μετά την περιπέτειά του δήλωσε πως «το μήνυμα του βιβλίου είναι ότι ο καρκίνος είναι εδώ, υπάρχει γύρω μας».

Αναφορικά με την πανδημία είπε πως δεν πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι αρνητές του κοροναϊού καθώς η ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τα πράγματα οδηγεί σε έξαρση κρουσμάτων και θανάτων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Καλλιάνος: Ο καύσωνας πιθανότατα να μείνει στην ιστορία – Οι «Death Valley» περιοχές της Ελλάδας

«Ο καύσωνας αυτός πιθανότατα θα μείνει στην ιστορία» αναφέρει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλι…