Κεντρική NBA Παλεύει για του τελικούς ο Γιάννης Αντετοκουνμπο
NBA

Παλεύει για του τελικούς ο Γιάννης Αντετοκουνμπο

giannis antetokounmpo bucks hawks

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι διατεθειμένος να χάσει του τελικούς του NBA και ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ αναφέρουν πως ο Ελληνονιγηριανός σούπερ σταρ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να είναι υγιής μέχρι τότε.

Στο πέμπτο παιχνίδι των Μπακς με τους Χοκς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βγήκε εκτός παρκέ με τραυματισμό.Η εικόνα εκείνη την ώρα μπορεί να ήταν τρομακτική,ωστόσο η μαγνητική στην οποία υπεβλήθη,έδειξε πως ο Γιάννης υπέστη μια απλή υπερέκταση και θα χρειαστεί να μείνει εκτός παρκέ κάποιες εβδομάδες.Το γόνατο του Έλληνα σούπερ σταρ των «Ελαφιών» ταλαιπωρήθηκε λοιπόν,χωρίς ωστόσο να πάθει κάποια σοβαρή ζημιά.

Σύμφωνα με κάποιες πρώτες αισιόδοξες προβλέψεις ο Αντετοκούνμπο ήταν δυνατό να προλάβει ακόμα και το Game 7 απέναντι στους Χοκς,όμως κάτι τέτοιο δε φαίνεται να επικρατεί σαν σενάριο.Ο ίδιος ο καλαθοσφαιριστής μαζί με το ιατρικό επιτελείο των Bucks στοχεύουν στους τελικούς του NBA και εξετάζουν την κατάσταση του ποδιού του μέρα με την ημέρα. Οι γιατροί, αλλά και ο Γιάννης ενδιαφέρονται ουσιαστικά να υπάρξει τέτοια αποκατάσταση,ώστε ο παίκτης να μην κινδυνεύσει παραπάνω αλλά και να αγωνιστεί κανονικά στου τελικούς του πιο διάσημου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο.

Σε κάθε περίπτωση καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια,το πάθος του Γιάννη Αντετοκούνμπο για το μπάσκετ και η υγεία του να είναι σε πλήρη αρμονία καθώς το ένα προϋποθέτει το άλλο.Ο ίδιος ο παίκτης δε σκοπεύει να είναι θεατής στην πιο σημαντική στιγμή της ομάδας του Milwaukee εδώ και πολλά χρόνια καθώς είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και ιθύνων νους των όλων των πρόσφατων επιτυχιών των «Ελαφιών».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…