Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Πρώτος στόχος του στην Basket League η… νομιμότητα

Ολυμπιακός: Πρώτος στόχος του στην Basket League η… νομιμότητα

kostas sloukas olympiacos piraeus eb20 scaled

Ο Ολυμπιακός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου καταθέτει σήμερα φάκελο για τη συμμετοχή του στην Basket League με στόχο το πρωτάθλημα Ελλάδας να αναβαθμιστεί και να κυριαρχήσει η νομιμότητα.

Ημέρα εξελίξεων αναμένεται να είναι η σημερινή για την ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία θα πρέπει να καταθέσει το φάκελό της προκειμένου να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στη μεγάλη κατηγορία μετά το περίφημο «μέχρι τέλους», το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει η διοίκηση Βασιλακόπουλου από την προεδρία της ΕΟΚ.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μπορεί να παραμένει στη θέση του, ωστόσο είναι ορισμένος από το Πρωτοδικείο προκειμένου να οδηγήσει την ομοσπονδία σε εκλογές. Ο Ολυμπιακός εξετάζει όλες τις επόμενές του κινήσεις και οι άνθρωποι της ΚΑΕ τις τελευταίες μέρες ασχολούνται μόνο με το φάκελο της επιστροφής.

Πρωταρχικό μέλημα του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα Ελλάδας να αποκτήσει διαφάνεια και να ξεφύγει από τις παθογένειες του παρελθόντος. Η ομάδα του Πειραιά κινείται προς την κατεύθυνση της νομιμότητας και άπαντες στο μεγάλο λιμάνι της χώρας παρακολουθούν τις εξελίξεις στο Basket, σχεδιάζοντας τις επόμενές τους κινήσεις.

Θεωρείται βέβαιο από όσα έχουμε δει τις τελευταίες μέρες ότι στο νέο πρωτάθλημα θα βρίσκεται και ο Ολυμπιακός. Ωστόσο αυτή τη φορά οι «ερυθρόλευκοι» είναι αρκετά διαβασμένοι και θα επιχειρήσουν να αποφύγουν τις καταστάσεις που έζησαν στο παρελθόν.

Σε αυτά τα πλαίσια, πρωταρχικός στόχος είναι να οδηγηθεί η Ομοσπονδία σε εκλογές και να έρθουν ριζικές αλλαγές στο χώρο του μπάσκετ. Στον Πειραιά άπαντες γνωρίζουν ότι μια διοίκηση σαν την τωρινή θα κάνει τα πάντα προκειμένου να σαμποτάρει το «μέχρι τέλους», το οποίο έχει μπει στην τελική του ευθεία.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην Basket League. Δεν θέλουν να το κάνουν με τους δικούς τους όρους, αλλά απαιτούν οι ίδιοι όροι να ισχύουν για όλους. Για το λόγο αυτό το σύνθημα στα χείλη των ανθρώπων της ΚΑΕ, είναι ένα: «Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα»…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…