Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Παίδες [vid]

Ολυμπιακός: Πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Παίδες [vid]

oly paides 770x443 1 jpg

Η ομάδα των Κουρμούλη και Τσαλδάρη επί της ουσίας έκανε περίπατο στον τελικό της διοργάνωσης, και πήρε το εισιτήριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων. Οι δύο προπονητές (ο Κουρμούλης κάλυψε το κενό του Μπάρλου) εστίασαν στο σπουδαίο κατόρθωμα των νεαρών αθλητών να πάρουν την πρόκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

“Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν όλον αυτό τον καιρό που δουλεύουμε μαζί”, δήλωσε ο προπονητής των “ερυθρολεύκων”, Αντώνης Κουρμούλης, ο οποίος μαζί με τον Δημήτρη Τσαλδάρη χρειάστηκε να καλύψει και το κενό του έτερου κόουτς, Νίκου Μπάρλου, καθώς απουσίασε για λόγους υγείας.

“Σε κάθε περίπτωση τα παιδιά έβγαλαν και εμένα και τον κόουτς Μπάρλο ασπροπρόσωπους! Δούλεψαν πάρα πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα, κατάφεραν να πάρουν το πρωτάθλημα και μαζί την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Μπράβο! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και από Δευτέρα ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το Πανελλήνιο”.

Ερωτηθείς για το ποιος είναι ο στόχος της ομάδας στο Πανελλήνιο, απάντησε: “Να κάνουμε ότι καλύτερο. Ολυμπιακός είμαστε και ο Ολυμπιακός έχει πάντα ψηλά τον πήχη!”.

Δεκάλεπτα: 22-14, 48-22, 76-33, 91-50.

Ολυμπιακός (Κουρμούλης – Τσαλδάρης): Τσαντύλας 12, Νικολαϊδης 8, Παρασκευάς, Δημητρακόπουλος 3(1), Στηθόπουλος 8(2), Λαμπρόπουλος 15(2), Αλέξης 4, Μπίνης, Καραϊσκος 13, Αμποσι 12, Βαρβάρας 10.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…