Κεντρική Γυναίκες Ολυμπιακός: «Έλλειψη δικαιοσύνης που παραπέμπει σε Ουγκάντα»

Ολυμπιακός: «Έλλειψη δικαιοσύνης που παραπέμπει σε Ουγκάντα»

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσαν ο Ολυμπιακός έπειτα από την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να απορρίψει τις προσφυγές του για τις συμμετοχές της Χατζηνικολάου στους τελικούς της Α1 γυναικών.

Ο Ολυμπιακός ισχυρίζεται ότι το ελληνικό μπάσκετ σύρεται στο βούρκο της ανυποληψίας τονίζοντας ότι η ΕΟΚ δεν εξέτασε τα αιτήματα του Ολυμπιακού, ο ΕΟΚΑΝ δεν έδινε σκεπτικό της απόφασης για την αθώωση της παίκτριας, ενώ καταλήγοντας επισημαίνεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα εξαντλήσουν όλα τα δικαστικά μέσα ώστε να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη.

Αναλυτικά:

«Το ελληνικό μπάσκετ σύρεται στο βούρκο της ανυποληψίας ολοένα και πιο βαθιά, αφού προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσο να προχωρήσουν σε απονομή πρωταθλήματος την ώρα που οι υποθέσεις δεν εκδικάζονται.

Χωρίς καν κοινοποίηση του σκεπτικού απάντησε το ΑΣΕΑΔ, αφού δεν υπήρξε καμία ενημέρωση αν εξετάστηκε επί της ουσίας το θέμα.

Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ επειδή το αρμόδιο όργανο της ΕΟΚ παρέλειψε να συζητήσει την υπόθεση με τη δικαιολογία της εκκρεμότητας των εκλογών.

Πρόκειται για εμπαιγμό, κοροϊδία και έλλειψη δικαιοσύνης που παραπέμπει σε… Ουγκάντα.

Η EOK δεν εξέτασε τα αιτήματα του Ολυμπιακού, ο ΕΟΚΑΝ δεν έδινε το σκεπτικό της απόφασης για την αθώωση της Χατζηνικολάου την ίδια ώρα που μέλη της διοίκησης τους και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος, από την ντροπή τους προσέφυγαν σε παραιτήσεις.

Ακόμα και τώρα ο ΕΟΚΑΝ δεν έχει αποδώσει το σκεπτικό της απόφασης, έχοντας έννομο συμφέρον ο Ολυμπιακός προκειμένου να προσφύγει στα δικαστήρια.

Επιδιώκουν να στερήσουν από τον Ολυμπιακό κάθε τρόπο και μέσο για να μπορέσει να προσφύγει στα δικαστήρια (CAS), προκειμένου να προχωρήσουν σκανδαλωδώς στην απονομή του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και θα εξαντλήσει όλα τα δικαστικά μέσα, με στόχο την αποκατάσταση της δικαιοσύνης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Εσπερίδες: Τριπλό «χτύπημα» με Μαργέλου, Βίγκα και Σταθάτου

Επένδυση σε νέες παίκτριες κάνουν οι Εσπερίδες της Καλλιθέας που «έγραψαν» στις ακαδημίες …