Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα «Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για Κάλινιτς»

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για Κάλινιτς»

nikola kalinic valencia basket preseason tournament valencia 2020 eb20

Η μεταγραφολογία όσο μπαίνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού φουντώνει ολοένα και περισσότερο, με τα διάφορα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν καθημερινά. Τελευταία φημολογία για ελληνική ομάδα και συγκεκριμένα του Παναθηναϊκού είναι αυτή που αναφέρει το encestando.es, όπου θέλει το Τριφύλλι να έχει χτυπήσει την πόρτα του Νίκολα Κάλινιτς.

Ο Σέρβος παίκτης δεν θέλει να συνεχίσει στην Βαλένθια καθώς δεν θα αγωνίζεται του χρόνου στην Ευρωλίγκα και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Έτσι, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την περίπτωση του, εάν και εφόσον δεν έχει αίσιο τέλος η περίπτωση του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει το βλέμμα του στραμμένο στην προοπτική του ΝΒΑ. Όπως σας έχουμε αναφέρει ωστόσο, ο αρχηγός του Τριφυλλιού είναι μια ανάσα από την συμφωνία με την ομάδα, καθώς μένουν κάποιες μικρολεπτομέρειες, οι οποίες όντως αφορούν το ΝΒΑ out του.

Παράλληλα, το encestando.es αναφέρει ότι για τον Σέρβο ενδιαφέρεται και η Μπαρτσελόνα η οποία μάλιστα έχει κάνει πρόταση, η οποία συνδέεται με τον Κλαβέρ, ο οποίος του χρόνου θα αγωνίζεται στις «νυχτερίδες». Τέλος, η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει κυκλώσει τον Κάλινιτς, με τον Σέρβο ενδεχομένως να υποχωρεί στην κόκκινη γραμμή της Ευρωλίγκας για να ξαναδουλέψει με τον Ζοτς.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Τελευταία ευκαιρία για 100 τυχερούς

100 εισιτήρια από ακυρώσεις αναζητούν τους… τυχερούς Τουλάχιστον 100 τυχεροί φίλαθλο…