Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ευχάριστα νέα για Φάνη Χριστοδούλου

Ευχάριστα νέα για Φάνη Χριστοδούλου

Στο Θριάσιο για εξετάσεις ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής. Από τις πρώτες διαγνωστικές εξετάσεις επιβεβαιώνεται ότι τα τραύματα του «Μπέμπη» είναι διαχειρίσιμα.

Σε ιατρικές εξετάσεις υποβάλλεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, Φάνης Χριστοδούλου, μετά το τροχαίο ατύχημα, νωρίτερα το πρωί, στην Πάρο, στον περιφερειακό δρόμο της Νάουσας.

Ο κ. Χριστοδούλου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει υποστεί πνευμονοθώρακα που αντιμετωπίστηκε με παροχέτευση θωρακικής κοιλότητας από τον γιατρό του ΕΚΑΒ που τον συνόδευσε κατά την αεροδιακομιδή με C-130.

Επίσης, από τις πρώτες διαγνωστικές εξετάσεις στο Θριάσιο επιβεβαιώνεται ότι έχει υποστεί κάταγμα στο δεξί χέρι, μικρότερης έκτασης κατάγματα στα πλευρά καθώς και αιματώματα στον κορμό και την περιοχή της πυέλου, όλα απόρροια της πτώσης από μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο ίδιος.

Η κλινική εικόνα του «μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ αξιολογείται ως καλή και μη εμπνέουσα ανησυχία καθώς όλα τα τραύματα είναι πλήρως διαχειρίσιμα.

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 15:30 η αεροδιακομιδή με αεροπλάνο C-130 του κ. Χριστοδούλου στην Αθήνα,.

Το C-130 που τον παρέλαβε από την Πάρο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας
, από όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου και θα νοσηλευτεί αφού προηγουμένως υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Πηγή: protothema.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

NBA: Στο επιτελείο των Blazers ο Μιλτ Παλάσιο

Οι Μπλέιζερς ανακοίνωσαν τους βοηθούς του κόουτς Μπίλαπ και ανάμεσα τους βρίσκεται ένας πρ…