Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: «Άλλη μια νίκη»
NBA

Αντετοκούνμπο: «Άλλη μια νίκη»

Μπακς

Οι Μιλγουόκι Μπακς είναι μία ανάσα από το πρωτάθλημα (3-2), αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ιδιαίτερα προσγειωμένος. Μετά τη νίκη των «ελαφιών» στον πέμπτο τελικό εμφανίστηκε σοβαρός και μετρημένος και έδωσε το σύνθημα για την επόμενη αναμέτρηση με τους Σανς.

Αναλυτικά:

«Θέλουμε άλλη μια νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ και να μην ανησυχούμε για το αποτέλεσμα. Να παίξουμε καλά κι ελπίζω να κερδίσουμε. Θα πρέπει πρώτα να ξεκουραστούμε, να περάσουμε λίγο χρόνο με την οικογένειά μας, μακριά από το μπάσκετ και μετά να επιστρέψουμε έτοιμοι. Έτοιμοι να παίξουμε καλό μπάσκετ, σαν ομάδα, με καλή κυκλοφορία, δύναμη και ελπίζουμε να φέρουμε τους εαυτούς μας σε θέση να κερδίσουμε»

Για τη φάση που έκρινε το ματς: «Ο Χόλιντεϊ έκανε ένα καθοριστικό κλέψιμο και μια εξαιρετική πάσα. Ήταν θέμα εμπιστοσύνης μετά. Θα μπορούσε να κρατήσει την μπάλα για να κυλήσει ο χρόνος, αλλά με εμπιστεύτηκε, μου πέταξε την μπάλα και κατάφερα να σκοράρω».

Για το γεγονός ότι για πρώτη φορά στη σειρά οι Big Three της ομάδας ήταν ταυτόχρονα σε μεγάλη βραδιά: «Ήταν πολύ σημαντικό που και οι τρεις μας, ο Κρις (Μίντλετον), ο Τζρου (Χόλιντεϊ) κι εγώ, ήμασταν καλά. Ήταν το παιχνίδι που έπρεπε να το κάνουμε. Παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ και παραμείναμε ψύχραιμοι όταν μείναμε πίσω με 16 πόντους. Είναι οι τελικοί του ΝΒΑ και πρέπει να δίνεις ό,τι έχεις. Αυτό έκανε η ομάδα απόψε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…