Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: Αγώνας δρόμου για τους τελικούς [vid]

Αντετοκούνμπο: Αγώνας δρόμου για τους τελικούς [vid]

giannis antetokounmpo traumatismos

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παλεύει με νύχια και με δόντια προκειμένου να αγωνιστεί στους τελικούς του NBA κόντρα στους Φίνιξ Σανς, κάτι που φυσικά είναι πολύ δύσκολο με βάση και τον πρόσφατο τραυματισμό του στο γόνατο.

Γίνονται τελικοί στο NBA μεταξύ Μπακς και Σανς και θα λείπει ο Γιάννης; Θα παρακολουθήσει με πολιτικά την ομάδα του την ώρα που εκείνη θα δίνει μάχη για το δεύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία της; Αυτό είναι το ερώτημα που ταλανίζει το φιλοθεάμον κοινό του NBA απανταχού της Γης.

Ο Έλληνας διεθνής με καταγωγή από τη Νιγηρία, είναι από τους πρωταγωνιστές που βοήθησαν ώστε τα “Ελάφια” του Μιλγουόκι, να ξεκινήσουν τα ξημερώματα της Τετάρτης να μάχονται για το πρωτάθλημα, αλλά ένας τραυματισμός στο γόνατο τον κράτησε εκτός ενάμιση παιχνίδι περίπου. Ο Αντετοκούνμπο, δεν άντεχε στον πάγκο, τόσο πολύ μάλιστα που ήθελε να παίξει στο τελευταίο παιχνίδι των τελικών της Ανατολής κόντρα στους Χοκς. Φυσικά κάτι τέτοιο δε θα του το επέτρεπε κανένας γιατρός, καθώς θα σήμαινε μεγάλη επιβάρυνση για την υγεία του αθλητή.

Πέρασαν κάποιες μέρες και το ιατρικό επιτελείο από κοινού με τον Έλληνα σταρ κάνουν τις απαραίτητες προετοιμασίες προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες συμμετοχής του Γιάννη στους τελικούς του μεγαλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι το γόνατο του συμπατριώτη μας δείχνει πολύ βελτιωμένο και αν συνεχίσει έτσι, είναι εφικτό ο τραυματισμός να μην του κόψει το δρόμο για τη συμμετοχή του στα ματς που ξεκινούν ξημερώματα Τετάρτης (4.00 ώρα Ελλάδος).

Δείτε όσα ανέφερε ο Τζάρεντ Γκρίνμπεργκ:
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…