Κεντρική Β' Εθνική Τσίλογλου: “Ο Λεύκιππος θα πορευτεί με νέα δυναμική…”

Τσίλογλου: “Ο Λεύκιππος θα πορευτεί με νέα δυναμική…”

lemonidis diloseis jpg

Με αφορμή την συμφωνία με τον έμπειρο κόουτς, Νεοκλή Λεμονίδη ο επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ του Λεύκιππου, Πέτρος Τσίλογλου, δήλωσε για το “μέλλον” του συλλόγου της Ξάνθης:

“Η νέα μπασκετική χρονιά 2021-22 αναμένεται να είναι σεζόν σημαντικών αλλαγών και εξελίξεων για τον Λεύκιππο. Το πρώτο βήμα πραγματοποιήθηκε και είναι η πρόσληψη του προπονητή, Νεοκλή Λεμονίδη. Με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την προσωπικότητα που τον διακρίνει, θα πορευτούμε με νέα δυναμική και θέτουμε υψηλούς στόχους, τους οποίους θα διεκδικήσουμε με βάση συγκεκριμένο πλάνο από την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου. Το ανδρικό μας τμήμα θα στελεχωθεί με έμπειρους και ταλαντούχος αθλητές, με έντονη την επιθυμία να ανεβούμε σύντομα ένα ακόμη σκαλί και να γράψουμε νέα σελίδα στην ιστορία του Λεύκιππου.

Σε συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ, θα επεκτείνουμε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση λειτουργίας των τμημάτων υποδομής, με στόχο την περαιτέρω καλλιέργεια των αξιών του αθλητισμού γενικότερα και του μπάσκετ ειδικότερα και φυσικά την ανάδειξη των παιδιών μας, σε μια ακαδημία που διακρίνεται τόσο για την παραγωγή αθλητών όσο και για τις ομαδικές διακρίσεις των αγωνιστικών της τμημάτων.

Σε κάθε περίπτωση δεν ξεχνάμε να ευχηθούμε να έχουν όλοι υγεία, καθώς αυτό προέχει και αυτό πρέπει να διασφαλιστεί στις ημέρες που βιώνουμε. Συνεχίζουμε δυναμικά, με τον προγραμματισμό μας να τρέχει σε όλα τα επίπεδα και σύντομα θα υπάρξουν νέες σημαντικές εξελίξεις και καινοτομίες”!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Βόλου: Τέλος ο Γκουγκουτούδης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Νίκης Βόλου και Παναγιώτη Γκουγκουτούδη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη …