Κεντρική NBA Το υπέροχο σχόλιο του Αντετοκούνμπο για Ίρβινγκ
NBA

Το υπέροχο σχόλιο του Αντετοκούνμπο για Ίρβινγκ

giannis antetokounmpo bucks nets scaled

Με τον Κάιρι Ίρβινγκ να τίθεται νοκ άουτ πριν το ημίχρονο, λόγω τραυματισμού (σ.σ. γύρισε ο αστράγαλος του όταν πάτησε πάνω στο πόδι του Γιάννη Αντετοκούνμπο), οι Μπακς επικράτησαν των Νετς με 107-96 και ισοφάρισαν (2-2) τη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ευχήθηκε στον Ίρβινγκ να επιστρέψει σύντομα αλλά και αποθέωσε τον Πι Τζέι Τάκερ για την άμυνά του πάνω στον Ντουράντ.

«Νόμιζα ότι χτύπησε στη βουβωνική χώρα και όταν πήγα στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο, έμαθα ότι υπέστη διάστρεμμα. Του εύχομαι να γυρίσει σύντομα, να είναι έτοιμος για το Game 5. Αλλά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχοι μας, να το διασκεδάζουμε και να κερδίσουμε ματς. Παίξαμε μαζί, το διασκεδάσαμε, κάναμε τη δουλειά μας. Πάμε στο Μπρούκλιν για να πάρουμε την επόμενη νίκη».

Για το Τάκερ τόνισε: «Ο Πι Τζέι κάνει δύσκολα τα πράγματα για τον Κέβιν Ντουράντ. Μας μιλάει στο γήπεδο, είναι ηγέτης, μας πιέζει να γίνουμε καλύτεροι. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι του οργανισμού», δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…