Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor: Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της κορυφής

Survivor: Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της κορυφής

Survivor

Μόλις μία βδομάδα μακριά από τον μεγάλο τελικό του Survivor 4 βρίσκονται οι παίκτες, οι οποίοι μετά την αποχώρηση της Κυριακής (27/6) είναι πλέον τέσσερις.

Την Κυριακή 4 Ιουλίου και τη Δευτέρα 5 Ιουλίου θα παρακολουθήσουμε σε ζωντανή μετάδοση από το ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου τον ημιτελικό και τον τελικό του πιο συναρπαστικού ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Πώς όμως θα φτάσουμε ως εκεί; Τις τρεις ημέρες που ακολουθούν (28-30/6) θα παρακολουθήσουμε τους αγώνες κατάταξης.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κορόμι βάζουν τα δυνατά τους και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος.

Οι δύο Survivors που θα έχουν την καλύτερη επίδοση θα περάσουν κατευθείαν στον ημιτελικό. Οι υπόλοιποι δύο θα τεθούν την Τετάρτη σε ψηφοφορία για το τηλεοπτικό κοινό. Οι αγώνες κατάταξης θα συνοδεύονται από συναρπαστικά έπαθλα.

Τα στατιστικά της τελικής 4άδας

katataksi survivor

Στον τελικό παρόντες θα είναι όλοι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς και οι συγγενείς των φιναλίστ, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα αν θα μπορέσει να παραβρεθεί και άλλος κόσμος.

Ποιος είναι μεγάλο φαβορί για το έπαθλο

Μόλις μία βδομάδα μακριά από τον μεγάλο τελικό του Survivor 4 ο παίκτης που μοιάζει φαβορί για το τρόπαιο, με βάση τα στατιστικά είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος έχει αποδείξει πως είναι ο καλύτερος παίκτης του φετινού ριάλιτι επιβίωσης και βεβαίως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στον τελικό της Δευτέρας στην Αθήνα.

Ωστόσο, το κοινό θα “βγάλει” νικητή. Και ας μην ξεχνάμε ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους τηλεθεατές. Ίσως η γυμνάστρια, που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο από την πρώτη κιόλας μέρα, κάνει την ανατροπή και “κλέψει” το τρόπαιο από τον πρώην σύντροφό της.

Από την άλλη, Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κορόμι ελπίζουν σε ένα θαύμα, μιας και οι πιθανότητες να κερδίσουν μοιάζουν ελάχιστες, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν πέσει αγωνιστικά.

Πηγή: news247.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…