Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Σαμπόνις: «Πρόκληση η προετοιμασία, υπέροχο να πάμε στο Τόκιο»

Σαμπόνις: «Πρόκληση η προετοιμασία, υπέροχο να πάμε στο Τόκιο»

sabonis

Η Λιθουανία είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσει την παρουσία της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο μέσα από το σπίτι της καθώς διοργανώνει προολυμπαικό τουρνουά στο Κάουνας. Ο Ντονάτας Σαμπόνις σε δηλώσεις του χαρακτήρισε πρόκληση την προετοιμασία και τόνισε ότι θα ήταν υπέροχο να πάρει η Λιθουανία το εισιτήριο για το Τόκιο.

Αναλυιτκά:

«Παίζουμε στο σπίτι μας, μπροστά από τους οπαδούς μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε εδώ. Ελπίζω ότι θα έχουμε στο πλάι μας όσους περισσότερους οπαδούς γίνεται. Θα είναι ένα διασκεδαστικό καλοκαίρι.

Θα ήταν υπέροχο να πάμε στο Τόκιο. Άλλη μία Ολυμπιάδα για τη Λιθουανία θα σήμαινε πολλά για εμάς. Η προετοιμασία αποτέλεσε μια πρόκληση, αλλά νομίζω ότι το ίδιο ισχύει για όλες τις ομάδες. Είμαστε μαζί και προσπαθούμε να βρούμε τη χημεία το συντομότερο δυνατόν».

H δωδεκάδα των Λιθουανών για το Προολυμπιακό του Κάουνας: Σαμπόνις, Καλνιέτις, Λεκαβίτσιους, Κουζμίνσκας, Μπέντζιους, Ματσιούλις, Γκιεντράιτις, Ντίμσα, Μπουτκεβίτσιους, Βαλαντσιούνας, Γκριγκόνις, Γιοκουμπάιτις.

Η Λιθουανία βρίσκεται στο Group A του τουρνουά του Κάουνας μαζί με τη Βενεζουέλα και την Κορέα, ενώ στο Group Β βρίσκονται Πολωνία, Σλοβενία και Ανγκόλα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…