Κεντρική Elite League Πρόεδρος Απόλλωνα: «Το γήπεδο θα γέμιζε, όμως πάνω από όλα η υγεία»

Πρόεδρος Απόλλωνα: «Το γήπεδο θα γέμιζε, όμως πάνω από όλα η υγεία»

olympiacosbapollon 185356

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται αύριο από τον Απόλλωνα στην Πάτρα, με το διακύβευμα να είναι ο τίτλος του Πρωταθλητή που σημαίνει και απευθείας άνοδο στην Basket League. Οι Πατρινοί για να είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσουν με τέσσερις πόντους κα πάνω.

Το δεδομένο είναι ότι σε περίπτωση που δεν υπήρχε στην ζωή μας η πανδημία, χιλιάδες φίλοι της ομάδας θα βρισκόντουσαν στο κλειστό της Περιβόλας ενισχύοντας την προσπάθεια των παικτών του Νίκου Βετούλα. Ο Πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Αθανασίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», αναφέρθηκε στην θέληση του κόσμου, ωστόσο τόνισε ότι θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

«Κατανοώ τον κόσμο του Απόλλωνα, εμείς στη διοίκηση πρώτοι απ’ όλους τον θέλουμε δίπλα μας. Όμως άπαντες πρέπει επίσης να κατανοήσουν ότι δεν γίνεται διαφορετικά. Θα εφαρμοστεί το Πρωτόκολλο, όπως εφαρμόστηκε και σε όλα τα άλλα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας», δήλωσε αρχικά.

Αναφορικά με την είσοδο στο γήπεδο είπε: «Προέχει η υγεία και η ασφάλεια όλων. Δεν γίνεται διαφορετικά. Θα ισχύσει ακριβώς ότι προβλέπεται από τους κανονισμούς. Το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο. Είναι τέτοια η σημασία του αγώνα που πιστεύω ότι σε κανονικές συνθήκες θα γέμιζε και γήπεδο 10.000 θέσεων. Σίγουρα το δικό μας θα γέμιζε. Ποιος δεν θα ήθελε 4.500 κόσμο στο γήπεδο; Όμως επαναλαμβάνω δεν γίνεται διαφορετικά.

Είναι κάτι που δεν εξαρτάται από τη δική μου ή για να το διατυπώσω καλύτερα από τη βούληση συνολικά της διοίκησης του Απόλλωνα. Πιστεύω και με αυτές τις δυσκολίες και τις ειδικές συνθήκες η ομάδα να πετύχει το στόχο της. Αυτό θέλουμε όλοι, παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση και κόσμος, την άνοδο στη Basket League»!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…