Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πρίφτης: «Στόχος για κάθε κόουτς της γενιάς μου ο Παναθηναϊκός» [vid]

Πρίφτης: «Στόχος για κάθε κόουτς της γενιάς μου ο Παναθηναϊκός» [vid]

Πρίφτη

Ο Δημήτρης Πρίφτης οδήγησε φέτος την Ούνικς Καζάν στον τελικό του Eurocup και της έδωσε το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα. Ο Έλληνας τεχνικός σε συνέντευξη του μίλησε για το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

Για τις επαφές του μέσα στη σεζόν με τον Παναθηναϊκό: «Δεν θα ήθελα να πω πολλά, ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή. Έχουν κερδίσει το Κύπελλο και είναι στους τελικούς. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πριν πάει ο Κάτας είχα μια επαφή με τον παναθηναϊκό αλλά μιλήσαμε με την Ούνικς και αποφασίσαμε πως το σωστό είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά μας εδώ. Από τότε δεν είχα καμία άλλη επαφή και δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να συζητήσουμε για τον Παναθηναϊκό ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα».

Για το αν θα ήθελε να κοουτσάρει κάποια στιγμή στο μέλλον τον Παναθηναϊκό: «Αν είναι σε 10 χρόνια δεν ξέρω αν θα μπορώ να κοουτσάρω γιατί είμαι ήδη 52. Τα σχέδιά μου είναι να περάσω και λίγο χρόνο με την οικογένειά μου. Σοβαρά τώρα, πρόκειται για ένα μεγάλο κλαμπ στην Ευρώπη με ιστορία και για κάθε κόουτς της γενιάς μου θα ήταν στόχος. Πρέπει να δούμε τη στιγμή και τις συνθήκες. Τώρα οι συνθήκες είναι αυτές που περιγράψαμε νωρίτερα, οπότε ας μείνουμε στο τώρα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…