Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Πιτίνο: «Το να έρθω στην Ελλάδα με μεγάλωσε ως προπονητή»

Πιτίνο: «Το να έρθω στην Ελλάδα με μεγάλωσε ως προπονητή»

NBA Πιτίνο

Ακόλουθος του ρητού που λέει «όσο ζω μαθαίνω» είναι από ότι φαίνεται ο Ρικ Πιτίνο, καθώς σε δηλώσεις του στην Associated Press στο πλαίσιο του Προολυμπιακού τουρνουά, είπε ότι στην χώρα μας έμαθε πράγματα και μεγάλωσε ως προπονητής. Παράλληλα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε ότι θα ήταν υπέροχό για την Εθνική να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπ0ιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά:

«Θα ήταν υπέροχο για τους παίκτες που παίζουν στην Ελλάδα. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έφτασαν για τελευταία φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Το να είχαμε τον Γιάννη και τον Θανάση θα ήταν σίγουρα μεγάλη υπόθεση για εμάς, αλλά αυτό αφορά τους παίκτες περισσότερο από ό,τι εμένα» ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός μιλώντας στο Associated Press.

Για την ταινία «Miracle on Ice» που έδειξε στους Έλληνες διεθνείς  είπε: «Υπέροχα πράγματα μπορούν να έρθουν όταν μια ομάδα είναι ενωμένη προς έναν κοινό στόχο».

Τέλος ο Ρικ Πιτίνο προπονητής είπε: «Ήρθα στην Ελλάδα σε ηλικία στα 63-64 για να μάθω ένα διαφορετικό στυλ μπάσκετ και για να πάρω πράγματα που στην ηλικία μου δεν θα είχα πάρει αν δεν ήμουν εδώ. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία και με βοήθησε να μεγαλώσω ως προπονητής. Όταν είσαι στα μέσα της δεκαετίας των ’60 ως προπονητής και συνεχίζεις να μεγαλώνεις πάνω στη δουλειά σου, αυτό είναι που θέλεις»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…