Κεντρική Διεθνή Καταιγιστική και Πρωταθλήτρια η Μπαρτσελόνα, διέλυσε την Ρεάλ

Καταιγιστική και Πρωταθλήτρια η Μπαρτσελόνα, διέλυσε την Ρεάλ

CALATHES

Εννιά χρόνια ήταν πολλά για την Μπαρτσελόνα χωρίς πρωτάθλημα στην Ισπανία. Η ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους με μια εμφάνιση που από την πρώτη περίοδο έδειχνε τις διαθέσεις της, διέλυσε την Ρεάλ Μαδρίτης με 92-73 και επανήλθε στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος με «σκούπα».

Οι Καταλανοί κατάφεραν να δημιουργήσουν διψήφιο προβάδισμα από την πρώτη κιόλας περίοδο (26-15), και συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και με φοβερή άμυνα και στην δεύτερη για να πάνε στα αποδυτήρια με αέρα 18 πόντων (48-30). Η Ρεάλ μπήκε ανήμπορή να αντιδράσει και στην επανάληψη με την διαφορά να συνεχίζει να ανεβαίνει διαρκώς για τον Καταλανικό θρίαμβο.


Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηση με 27 πόντους και 5 ριμπάουντ. Ακολούθησε ο Νικ Καλάθης, ο οποίος πέτυχε 15 πόντους και μοίρασε 7 ασίστ, με τους Κούριτς και Γκασόλ να ακολουθούν στο σκοράρισμα με12  και 11 πόντους αντίστοιχα.


Για την Ρεάλ, η οποία δεν είχε λύσεις απέναντι στην άμυνα της Μπαρτσελόνα και είχε μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα, πρώτος σκόρερ ήταν ο Αμπάλντε με 15 πόντους, με τους Ταβάρες και Αλοσέν να ακολουθούν με 12 και 11 αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 26-15, 48-30, 77-55, 92-73

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…