Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Στο ΣΕΦ με μακροχρόνια μίσθωση

Ολυμπιακός: Στο ΣΕΦ με μακροχρόνια μίσθωση

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αναζητά εδώ και πολύ καιρό την έδρα που θα στεγάσει το μπασκετικό του τμήμα και όπως φαίνεται η λύση βρέθηκε μέσα στα… πόδια του!

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε συζητήσεις με την κυβέρνηση προκειμένου να έρθουν σε συμφωνία για το ΣΕΦ. Την έδρα που έχει συνδυαστεί με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της ΚΑΕ τα τελευταία 30 χρόνια!

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει υπόψιν της κυβέρνησης και της διοίκησης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας την πρότασή του, η οποία περιλαμβάνει τη μίσθωση του ΣΕΦ για 50 χρόνια.

Κάτι ανάλογο δηλαδή με αυτό που κατάφερε η ποδοσφαιρική ομάδα με το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο, όμως μέχρι την τελική συμφωνία υπάρχει ακόμα δρόμος.

Η διοίκηση της ΚΑΕ θα συμμετάσχει στην εσωτερική ανάπλαση του ΣΕΦ. Συγκεκριμένα, θα έχει μερίδιο στις εργασίες που θα γίνουν στην κεντρική αρένα. Πληροφορίες μάλιστα θέλουν τους ανθρώπους της ΚΑΕ να προχωρούν ένα βήμα παραπέρα και να έχουν λόγο ακόμα και στους εξωτερικούς χώρους του Σταδίου.

Σε χθεσινές της δηλώσεις στον OVERFM 104.9 και στην εκπομπή “Overage” που παρουσιάζουν οι Γιώργος Κογκαλίδης και Γιώργος Χελάκης, η πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, επιβεβαίωσε τις επαφές των δύο πλευρών.

Οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα, όχι όμως και η τελική συμφωνία. Όπως σας γράψαμε, έχει δρόμο ακόμα το θέμα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Euroleague: Ρεκόρ προσέλευσης κόσμου φέτος στη διοργάνωση

Τεράστια αύξηση φέτος με ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στη Euroleague. Ο κόσμος φέτος γέμισε τα…