Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Ένα δυάρι και έκλεισε το ρόστερ!

Ολυμπιακός: Ένα δυάρι και έκλεισε το ρόστερ!

zalgiris walkup scaled

Με τις μεταγραφές των Φαλ και Ουόκαπ ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τις «τρύπες» στις θέσεις 1 και 5 και πλέον το μόνο που απομένει για να συμπληρωθεί το «ερυθρόλευκο» ρόστερ είναι ο παίκτης που θα έρθει στη θέση του Χάρισον.

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τους δύο παίκτες των Βιλερμπάν και Ζαλγκίρις αντίστοιχα, αποκτώντας δύο παίκτες που θα βοηθήσουν τον Μπαρτζώκα να σχεδιάσει την ομάδα που θέλει.

Ο Φαλ παίρνει τη θέση του Έλις, ο οποίος αν και στο μισό της πρώτης του σεζόν στην Euroleague είχε δείξει καλά στοιχεία, πέρυσι δεν είχε την αντίστοιχη εικόνα με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να τον αποδεσμεύσουν.

Από την πλευρά του ο Ουόκαπ αποτελεί μια αξιόπιστη λύση στα γκαρντ δίπλα στον Κώστα Σλούκα με τον οποίο αναμένεται να κουβαλήσουν παρέα το βάρος της δημιουργίας. Πέρυσι στη θέση του υπήρχε ο Τζέκινγκς που αν και ήταν καλός αμυντικός, επιθετικά δεν είχε την προσφορά που περίμεναν στο μεγάλο λιμάνι της χώρας.

Μοναδική εκκρεμότητα πλέον, είναι ο άνθρωπος που θα έρθει να δώσει ώθηση στο σκοράρισμα. Λύσεις υπάρχουν ακόμα στην αγορά και οι Πειραιώτες δε βιάζονται, εξετάζοντας προσεκτικά όλους τους διαθέσιμους παίκτες.

Να σημειωθεί ότι στον Ολυμπιακό έχουν κλείσει και οι Λούντζης και Κάρτερ από την Basket League, με τον δεύτερο ειδικά να αποτελεί μεγάλο πρότζεκτ για το σύλλογο που πιστεύει στις δυνατότητες του αμερικάνου γκαρντ!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…