Κεντρική NBA Ο Σακίλ «έκραξε» τον Λεμπρόν
NBA

Ο Σακίλ «έκραξε» τον Λεμπρόν

dab7dc7d shaq 625x375 1 jpg

Την τοποθέτηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς για το καλεντάρι του NBA, σχολίασε ο Σακίλ Ο’Νιλ

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ξέσπασε πριν από λίγες μέρες, για το θέμα των τραυματισμών που έχουμε δει στα Play Offs του φετινού NBA, με τελευταίο θύμα να είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο «Βασιλιάς» είχε γράψει στα Social Media για αυτό το θέμα, με έντονη την αναφορά στο πρόγραμμα που είχαν οι παίκτες, στην φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα ο ΛεΜπρόν είχε γράψει: «Δεν ήθελαν όλοι να με ακούσουν στην αρχή της σεζόν. Ήξερα ακριβώς τι θα γίνει. Ήθελα μόνο να προστατεύσω την υγεία των παικτών, οι οποίοι είναι το προϊόν και η πηγή εσόδων του παιχνιδιού μας. Αυτοί οι τραυματισμοί δεν είναι απλά μέρος του παιχνιδιού».

Αυτό το σχόλιο ξεσήκωσε την αντίδραση του Σακίλ Ο΄Νιλ, όπου σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Αμερικάνικο Μέσο, κλήθηκε να σχολιάσει την δήλωση του σταρ του NBA λέγοντας.

 

Όταν ζεις σε έναν κόσμο, που απολύθηκαν πρόσφατα 40 εκατ. άνθρωποι και εσύ βγάζεις 200 εκατ. δολάρια, δεν θα ακούσεις παράπονο από μένα. Θα έπαιζα συνεχόμενα ξανά και ξανά και ξανά.

«Δεν κατακρίνω τι λέει ο καθένας, αλλά προσωπικά δεν παραπονιέμαι και δεν ψάχνω δικαιολογίες, γιατί ο πραγματικός κόσμος δουλεύει σκληρά. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να προπονηθούμε 2 ώρες και μετά να παίξουμε άλλες δύο, πριν πάμε σπίτι μας. Και ταυτόχρονα βγάζουμε πολλά λεφτά. Είναι διαφορετικός ο τρόπος που σκέφτομαι.»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…