Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός «Ο Παναθηναϊκός θέλει Λορέντζο Μπράουν»

«Ο Παναθηναϊκός θέλει Λορέντζο Μπράουν»

lorenzo brown fenerbahce beko istanbul eb20 1 jpg

Μπήκε ο Ιούνιος και η μεταγραφολογία σιγά σιγά εντείνεται με τα ονόματα που ακούγονται και για τις ελληνικές ομάδες να πληθαίνουν μέρα με τη μέρα. Τελευταίο που ακούγεται από ξένα μέσα για τον Παναθηναϊκό είναι αυτό του Λορέντζο Μπράουν.

Συγκεκριμένα, το tweet του τουρκικού BBO Basket κάνει λόγο για ενδιαφέρον τόσο του Παναθηναϊκού όσο και της Μονακό – η οποία του χρόνου θα παίζει στην Ευρωλίγκα λόγο της κατάκτησης του Γιούροκαπ – για τον Αμερικανό γκαρντ της Φενέρμπαχτσε.

Το μέλλον του Μπράουν στην ομάδα του Κοκόσκοφ κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι και για αυτό οι τούρκοι των συνδέουν με άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας. Φυσικά, η περίπτωση του δεν είναι κακή για τον Παναθηναϊκό – ο οποίος τον είχε «κυκλώσει» και πέρσι αλλά τον έχασε από την Φενέρ – ωστόσο με την αβεβαιότητα που επικρατεί σε όλα τα επίπεδα στην παρούσα φάση τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Ούτε καν το θέμα του προπονητή, αφού η καρέκλα του Όντεντ Κάτας μόνο σταθερή δεν είναι. Ήδη, ήρθε και πάλι στο προσκήνιο το όνομα του Δημήτρη Πρίφτη από ξένα μέσα. Εν κατακλείδι, η σειρά είναι απλή, τέλος της σεζόν, προπονητής, σχεδιασμός, ανανεώσεις και στο… βάθος μεταγραφές. Όχι ότι δεν υπάρχουν περιπτώσεις που ενδιαφέρουν, αλλά… υπομονή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…