Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός «Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με Πρίφτη»

«Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με Πρίφτη»

Πρίφτη

Μπορεί στην συνέντευξη τύπου να μην διασαφηνίστηκε το αν ο Όντεντ Κάτας θα παραμείνει και την νέα σεζόν στην ομάδα, ωστόσο τα δημοσιεύματα που θέλουν τους Πράσινους και τον Ισραηλινό κόουτς να χωρίζουν τους δρόμους τους οργιάζουν. Μάλιστα, φαβορί για να αναλάβει την θέση του Κάτας είναι ο Δημήτρης Πρίφτης όπως ανέφερε Ιταλός δημοσιογράφος προ ημερών.

Σήμερα λοιπόν ο Σέρβος δημοσιογράφος, Νεμάνια Ζόριτς, ήρθε να δώσει νέα διάσταση στην υπόθεση, καθώς όπως αναφ΄λερει όχι μόνο το διαζύγιο με τον Κάτας είναι δεδομένο, αλλά ο τεχνικός της Ούνικς θα είναι ο διάδοχος του στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, ο Σέρβος κάνει λόγο για τελειωμένη υπόθεση λέγοντας ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν οι ανακοινώσεις.

O Πρίφτης πραγματοποίησε φανταστική σεζόν με την Ούνικς Καζάν, φτάνοντας μέχρι τους τελικούς του Γιούροκαπ και εξασφαλίζοντας την συμμετοχή της ρωσικής ομάδας στην Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν. Παράλληλα, μπορεί μεν να γνώρισε την «σκούπα» στους τελικούς της ρωσικής λίγκας από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο η συμμετοχή και μόνο αποτελεί τεράστια επιτυχία.

Ίσως ήρθε λοιπόν η ώρα ο Έλληνας τεχνικός να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, αναλαμβάνοντας μια τεράστια πρόκληση που είναι να αναλάβει μια ομάδα με την φανέλα και την ιστορία των Πρασίνων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Γκριμάου: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη εμπειρία»

O προπονητής της Μπαρτσελόνα Ρότζερ Γκριμάου μίλησε για τον Ολυμπιακό. Η Μπαρτσελόνα ετοιμ…