Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Κάτας: «Γι αυτό παίζει στον Παναθηναϊκό ο Μπέντιλ»

Κάτας: «Γι αυτό παίζει στον Παναθηναϊκό ο Μπέντιλ»

katas

Ο Παναθηναϊκός με τον Μπεν Μπέντιλ να πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνιση με την φανέλα του Τριφυλλιού νίκησε εύκολα το Λαύριο και ο Όντεντ Κάτας μεταξύ άλλων εκθείασε τον Γκανέζο τονίζοντας ότι η ποιότητα του του δίνει θέση στην ομάδα. Παράλληλα, ο τεχνικός των Πρασίνων έκρουσε τον κώδωνα ενόψει του τέταρτου παιχνιδιού επισημαίνοντας ότι θα είναι διαφορετικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Όντεντ Κάτας στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Έχει ποιότητα το Λαύριο και έδειξε χαρακτήρα. Υπάρχει λόγος που βρίσκεται εδώ. Για εμάς το σημαντικό ήταν να είναι οι παίκτες πιστοί στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο η μπάλα πήγε στους ψηλούς και ο Μπέντιλ έδειξε πόσο σημαντικός είναι. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Αρχίζουμε από την άμυνα εμείς και γυρίσαμε καλά τη μπάλα στην επίθεση.

Ελπίζω να πήραμε το μάθημά μας και να μπούμε σωστά από το πρώτο λεπτό και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν πρέπει να δώσουμε δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να τα καταφέρει Πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Γι αυτό παίζει στον Παναθηναϊκό. Έχει προσωπικότητα και ποιότητα. Μου αρέσει ο τρόπος που έπαιξε και που μας βοήθησε. Σε κάθε στιγμή πρέπει να είναι εκεί».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…