Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα «Η Ρεάλ ψάχνει την «βόμβα» με Μίσιτς»

«Η Ρεάλ ψάχνει την «βόμβα» με Μίσιτς»

vasilije micic kostas sloukas

Μετά από τέτοια φανταστική σεζόν που έκανε, άπαντες θεωρούν ότι φέτος το καλοκαίρι ο Βασίλιε Μίσιτς θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να δοκιμάσει την τύχη του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Άπαντες εκτός από την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία σύμφωνα με μέσα του εξωτερικού θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να τον κάνει δικό της.

Ο Μίσιτς, μέχρι στιγμής – όπως ο ίδιος αποκάλυψε – δεν έχει κάποια πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ, ενώ δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο ούτε από την Ευρώπη, ούτε καν από την Εφές. Και με δεδομένο το γεγονός ότι ο μάνατζερ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, δεν πρόκειται να τον αφήσει να πάει στο ΝΒΑ αν είναι να μην έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής, δεν αποκλείεται να παραμείνει στην Ευρώπη.

Κάπου εδώ μπαίνει στην υπόθεση η Ρεάλ, η οποία με βάση όλα τα παραπάνω, έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται να τον εντάξει στο δυναμικό της, κάτι το οποίο είχε επιδιώξει και τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια. Φυσικά, η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, ωστόσο αν τελικά δεν πάει στην Αμερική, οι Μαδριλένοι έχουν αρκετά χρήματα στα ταμεία τους από τις αποχωρήσεις Καμπάτσο και Ντεκ για να τον δελεάσουν.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…