Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Εθνική Γυναικών: Η αποστολή για Σπλιτ

Εθνική Γυναικών: Η αποστολή για Σπλιτ

ethniki ginaikes

Για το Σπλιτ αναχώρησε σήμερα το πρωί η Εθνική Γυναικών όπου θα συνεχίσει τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθεί σε Στρασβούργο και Βαλένθια 17-27 Ιουνίου.

Η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Σλοβακία αύριο Σάββατο (5/6, 21.15 ώρα Ελλάδας ) και την Κυριακή (6/6, 19.00 ώρα Ελλάδας) την Κροατία.

Την 12άδα της Εθνικής Γυναικών για τα δύο φιλικά αποτελούν οι: Κατερίνα Σωτηρίου, Άρτεμις Σπανού, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Μαριέλλα Φασούλα, Ελεάννα Χριστινάκη, Έλενα Μποσγανά, Διονυσία Αλεξανδρή, Ιωάννα Δίελα, Βασιλική Λούκα, Έλενα Τσινέκε, Χριστίνα Αναστασοπούλου.

Η Αγγελική Νικολοπούλου, η οποία υποφέρει από αιμάτωμα στον τετρακέφαλο έμεινε στην Αθήνα και συνεχίζει τις θεραπείες. Η Βανέσσα Πανούση δεν θα συνεχίσει στην προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών, ενώ η Ιωάννα Χατζηλεοντή αντιμετωπίζει ένα ελαφρύ τραυματισμό και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στο Σπλιτ.

Να σημειωθεί ότι η Ελλάδα στο Ευρωμπάσκετ συμμετέχει στον Β’ Όμιλο που θα γίνει στην Βαλένθια και θα αντιμετωπίσει τη Σερβία, το Μαυροβούνιο και την Ιταλία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…