Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: «Η νίκη… είναι νίκη» [vid]
NBA

Αντετοκούνμπο: «Η νίκη… είναι νίκη» [vid]

giannis antetokounmpo bucks heat 2

Οι Μιλγουόκι Μπακς μείωσαν σε 2-1 τη σειρά με τους Μπρούκλιν Νετς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι απολαυστικός. Ο ίδιος μετά το ματς σημείωσε ότι δεν έχει σημασία να κερδίζεις με έναν πόντο ή με σαράντα, αλλά η νίκη είναι… νίκη.

Αναλυτικά:

«Η νίκη είναι… νίκη. Το να χάσεις με 40 πόντους ή με έναν πόντο, είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα. Σήμερα μπορεί να μην σκοράραμε πολύ, αλλά η νίκη είναι αυτή που παίζει ρόλο. Αυτό θέλαμε. Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και τώρα κοιτάμε το επόμενο. Δεν έχει σημασία αν κερδίζαμε με 30 πόντους διαφορά. Νικήσαμε και θα το γιορτάσουμε.

Προσωπικά μου αρέσει το γρήγορο τέμπο στο παιχνίδι. Τα ανοικτά τρίποντα, γενικά παιχνίδια με υψηλό σκορ. Όμως αυτή τη φορά ήταν ένα ματς με χαμηλό σκορ. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, πιο γρήγορα, πιο ενωμένα, να γυρίσουμε καλύτερα τη μπάλα και να επιστρέψουμε στα μεγάλα σκορ όπως συνηθίζουμε. Όμως νικήσαμε και κρατάω αυτό».

Για τη δική του απόδοση: «Ήθελα να ξεκινήσω καλά και να είμαι επιθετικός στο παιχνίδι. Και στη συνέχεια το ένστικτό μου θα αναλάμβανε δράση. Ο προσωπικός μου αντίπαλος ήταν πολύ πίσω. Όμως πάντα είναι πολύ πίσω. Δεν θα σουτάρω όμως για να σουτάρω. Θα το κάνω όταν το νιώθω. Θέλω να είμαι επιθετικός να βρίσκομαι στη θέση μου και να βάζω μέσα και τους συμπαίκτες μου. Όμως η καλύτερη απόφαση για μένα είναι αυτή της στιγμής. Αν νιώσω ότι το έχω θα σουτάρω. Όμως όπως είπα το θέμα είναι να παίρνεις την καλύτερη απόφαση ανά πάσα στιγμή. Αν το ένστικτό μου, μου πει ότι αυτή είναι η καλύτερη απόφαση, θα ζήσω με αυτό. Είναι σαν να ξυπνάς το πρωί και το ένστικτό σου, σου λέει να πιείς καφέ. Είναι το ίδιο. Τι σου λέει το ένστικτό σου να κάνεις».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…